Zapada si distractie. Coordonatele? Ski Resort Transalpina

Conditiile favorabile din acest an, cu temperaturi scazute si precipitatii abundente, au facut ca Ski Resort Transalpina sa devina un rai pentru iubitorii sporturilor de iarna. Partia ce coboara de la 1800m cu diferite grade de inclinare pune la incercare fiecare schior indiferent de nevelul de pregatire. Ambianta data de lacul Vidra, ce pare o imensa zona de aterizare spre linia de finish te transpune intr-o statiune cocheta din Alpi si nicidecum in Carpatii Romaniei.


Image may contain: sky, cloud, tree, outdoor and nature


Weekendul ce a trecut a fost marcat ca in fiecare an de sarbatoarea internationala World Snow Day, eveniment ce isi propune sa celebreze zapada si sa scoata afara cat mai multi copii. Intr-o atmosfera alba, cu zapada din belsug, plina de veselie si concursuri pentru copii, cam asa s-a desfasurat weekendul ce a trecut aici pe partie. Pentru noi #namstare a insemnat o vizita la a doua casa, alaturi de prieteni si oameni dragi, o reuniune ce ne cheama in fiecare iarna pe aceste meleaguri de poveste.


Image may contain: one or more people, sky, outdoor and nature


Zeci de copii au fost incurajati sa participe la concursurile organizate in cinstea lor, de la pitici de 3-4 ani pana la cei mai marisori, toti au avut parte de distractie si premii pe masura.

Desi vineri fusese soare si frumos, in weekend noi am avut parte de ceata, ninsori si schimbari rapide de conditiilor meteo. Chiar si asa am schiat de dimineata pana aproape de ultima urcare cu gondola. Zapada asternuta peste noapte ca facut ca primele coborari sa fie de vis, iar partia sa fie in stare excelenta.


Image may contain: 2 people, people smiling, outdoor


Atmosfera intima, senzatia de libertate si oamenii prietenosi este ceea ce vei gasi aici. Fara doar si poate, orice poza din orice unghi va fi una reusita. Afundata in zapada, cu un sezon ce poate ajunge pana la 1 mai, Ski Resort Transapina imbina schiul de pista cu zonele de off piste sau schi de tura in zona alpina.

Ce trebuie sa stii pentru o excursie la Ski Resort Transalpina?

Cazarile trebuie programate din timp, mai ales cele din proximitate (Obirsia Lotrului – 10 km distanta), nefiind atat de multe la numar. Transportul se face doar cu masini pregatite de iarna cu echipamente specifice. Partia este deservita de o telegondola cu statie intermediara, un telescaun si 2 teleschiuri. Pentru oprire de cafea/bere/ciocolata calda aveti la dispozitie un apreski si un restaurant/terasa in zona alpina. Incepatorii pot gasi indrumare la scolile de monitori si pot inchiria echipamente de la baza partiei. Zona de parcare poate acomoda pana la 500 vehicule fiind etajata si acoperita de intemperii.


Image may contain: sky, cloud, tree, outdoor and nature


Deja o traditie de doua sezoane, va asteptam la evenimentul sustinut de noi impreuna cu partenerii nostri, Intrecerea Halbelor Editia III, ce imbina distractia, berea in consum moderat si buna dispozitie.


Image may contain: one or more people and text


Cele mai bune echipamente de inchiriat si sfaturi de la profesionisti Alpina Ski 

Image may contain: sky and outdoor


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *