Trotineta electrica Joyor Super Venom (Y8S) – cea mai mare autonomie obtinuta pana acum in Romania

Cea mai mare trotineta din gama Joyor, trotineta electrica Joyor Y8S (Super Venom) aduce pe piata cea mai mare autonomie obtinuta cu un astfel de vehicul. Brandul Joyor a intrat pe piata din Romania in urma cu cativa ani cu produse cu specificatii foarte bune, la preturi competitive. Joyor produce trotinete electrice perfomante, robuste, capabile sa suporte abuzurile strazilor din tara noastra.

trotineta electrica joyor super venom y8s

 

Disponibila pe alb si negru


Specificatii trotineta electrica Joyor Y8S (Super Venom):

Modelul Super Venom (Y8S) vine prevazut cu un motor brushless de 500w incorporat in roata din spate. Acesta poate urca in varf de sarcina pana la 750w datorita acumulatorului de mari dimensiuni. Trotineta electrica Super Venom (Y8S) poate atinge viteze de pana la 40km/h. Aceste specificatii tin cont de terenul abordat, de greutatea utilizatorului, viteza de deplasare etc. Si poate cel mai important aspect este cel al tractiunii si al cuplului ce ne pot ajuta sa atacam pante inclinate pana la 40grade.

Acumulator

Acumulatorul de mari dimensiuni – 48V26Ah (Litiu-Ion) poate oferi o autonomie de pana la 100km. Bineinteles tinand cont de mai multi factori: greutatea utilizatorului, viteza de deplasare, treapta de viteza, vant). Acumulatorul este cea mai importanta componenta din trotineta, fiind in acelasi timp si cea mai grea. Acumulatorul trotinetei electrice Joyor Super Venom (Y8S) este alcatuit din elementi 18650. Este controlat de un BMS (Battery management system), avand un timp de incarcare ce poate ajunge pana la 13 ore (2Ah/ora). 

Producatorul asigura ca asta este capabil de minim 500 cicluri de incarcare. Intretinerea acestuia (vezi articolul despre intretinerea unei trotinete electrice) este destul de usoara. Acest tip de acumulator este fiabil, capabil sa functioneze pe o plaja de temperaturi ce pot oscila intre -5 si +45 grade. Se recomanda evitarea descarcarii complete si mentinerea unei tensiuni cuprinse intre 35-50% in perioadele in care nu e folosita. In caz de neutilizare pentru o perioada mai mare se recomanda incarcarea o data pe luna minim o ora.

 

Acumulator de 48V 26Ah

Sasiul este construit din aluminiu aviatic si magneziu si poate sustine pana la 120 kg sarcina. Acesta este sustinut de roti pe 10 inchi pneumatice (cauciucuri cu camera) si 2 sisteme de suspensie, cu dublu brat pe puntea fata si bascula cu 2 amortizoare pe aer in partea din spate. Placa de sustinere pentru picioare este generoasa si asigura un confort sporit pentru drumuri lungi, fiind ajutata de un sticker cauciucat ce asigura o buna aderenta.

trotineta electrica joyor y8s

trotineta electrica joyor y8s

Alte specificatii

Trotineta electrica Joyor Super Venom (Y8S) este pliabila, cu ghidonul reglabil pe inaltime, poate incapea lejer intr-un portbagaj sau sub un birou. Nu este o trotineta usoara, avand in jur de 26 kg, dar acest lucru nu este un dezavantaj, ba chiar un plus, conferindu-i stabilitate si confort in deplasare.

trotineta electrica joyor y8s


Electronica si controlul puterii este perfect echilibrat pentru a obtine cea mai buna autonomie, oferind in acelasi timp putere si fiabilitate. Accelerometrul este prin tragaci, iar display-ul color permite accesarea unor functii multiple. Acestea sunt: selectarea vitezei, parametri de functionare si setari pentru modul de pornire, iluminare si dimensiuni roata. Aditional, trotineta electrica Super Venom este prevazuta cu dispozitiv USB pentru incarcare accesorii.

trotineta electrica joyor y8s

trotineta electrica joyor y8s

Luminile sunt LED, atat fata cat si pe spate, cu modul de stop pe frana si semnalizare a directiei. Claxonul este electric, incorporat in farul frontal si actionat din buton.

Cui ii este destinat acest model?

Din start vorbim despre o trotineta electrica pentru adulti. Greutatea de 26kg o face sa fie preferata de barbati. Nu este o varianta de trotineta care poate fi transportata usor in mijloacele de transport, insa autonomia ridicata iti va permite sa parcurgi trasee lungi fara a apela la acestea.

Trotineta electrica Joyor Super Venom (Y8S) este conceputa special pentru transport urban pe distante medii si lungi, pentru naveta zilnica. Este preferata de companiile de food delivery, curierat si turism.

Pentru un plus de confort, acesteia ii poate fi montata sezut- link.

Inainte de a iesi in trafic, iti recomandam sa inveti manevrarea in spatii deschise, fara obstacole si purtarea echipamentului de protectie, dar si a accesoriilor care sporesc vizibilitatea in trafic.

Trotineta electrica Joyor Super Venom este disponibila pe alb si negru si poate fi achizitionata de aici.

 Livrare gratuita in Romania!

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Trotineta electrica Joyor Super Venom (Y8S) – cea mai mare autonomie obtinuta pana acum in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *