Rucsacul Shoot Go este solutia pentru filmari unice

Rucsacul Shoot Go este solutia pentru filmari unice!

Stiti filmarile acelea cu tot felul de activitati cool (coborari montane, acrobatii cu motocicleta, coborari pe schiuri etc) care prezinta actiunea din diferite unghiuri, care mai de care mai impresionate? De cele mai multe ori acest gen de filmari implica echipe numeroase de filmare, dar si echipamente special concepute pentru a capta unghiuri imposibile.

Din aceasta categorie de echipament face parte si rucsacul Shoot Go. Rucsacul Shoot Go este solutia pentru filmari unice care iti permite sa realizezi cadre impresionante fara a apela la ajutorul unei echipe de filmare! Trebui doar sa prinzi camera sport de extensia metalica prinsa pe rucsac. Ah! si sa dai REC camerei de actiune. 

Smart-products.ro

Rucsacul contine un suport special pentru camerele de actiune, realizat din trei parti si trei suruburi reglabile. Acestea pot fi ajustate si adaptate in orice unghi, in fata, in spate sau in lateral. 

Specificatii

Rucsacul Shoot Go are o greutate de 2 kg si dimensiuni 47 x 21 x 13.5cm. Este prevazut cu o placa rigida de sustinere care preia din socuri. Cele 3 sisteme de prindere iti vor oferi multiple posibilitati de montare a camerei in diferite unghiuri, in functie de preferintele utilizatorului. 

Rucsacul Shoot Go - solutia pentru filmari unice

Acest rucsac va inlocui prinderile traditionale pentru piept sau pentru casca, iar bagajul tau pentru activitatile outdoor se va usura considerabil. Daca ai o camera sport care dispune de tehnologie WiFi, acest rucsac este ideal intrucat vei putea vizualiza in timp real direct de pe telefon cel mai cool unghi de filmare!

Materialul din care este confectionat este rezistent, iar plasticul folosit este unul de calitate, oferind maxim de suport. 

Rucsacul Shoot Go - solutia pentru filmari unice

Bretelele buretate impreuna cu sistemul de prindere iti vor oferi confortul de care ai nevoie pentru a te concentra doar pe activitatea in sine. Si ca tot vorbim despre activitati, acest accesoriu poate fi de mare ajutor pentru filmarile de pe motocicleta, mountain bike, ski / snowboard, ciclism si orice alta activitate outdoor pe care vrei sa o desfasori.  

Rucsacul Shoot Go - solutia pentru filmari unice

Stati pe aproape pentru partea video. L-am testat si urmeaza sa va spunem si impresiile noastre. 

Rucsacul poate fi achizitionat de aici

casca inteligenta schi Livall RS1

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...