Ne luam Lamborghini

Nu, nu am devenit atat de bogati peste noapte incat sa ne permitem un Lamborghini adevarat [ INCA :)) ], insa un kart Lamborghini putem adauga in flota noastra de vehicule electrice. Zilele trecute a fost lansat kartul Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition. Acesta este rezultatul colaborarii dintre gigantul producator de masini exclusiviste Lamborghini si Xiaomi, un alt gigant din domeniul tehnologiei. Lor li s-a alaturat si Raging Bulls, un alt brand entusiast din domeniul tehnologiei. 

Lamborghini GoKart este intruchiparea binecunoscutului Lamborghini Huracan, o masina emblematica, recunoscuta pentru performanta si lux. 

Xiaomi-Ninebot-GoKart-Pro-Lamborghini-Edition-6

 

Kartul este alimentat de o baterie de 432 Wh si permite o autonomie de pana la 25 km (o singura incarcare). Pentru niste curse pe circuit ar iesi cam 62 de ture pe o pista de 400m. Suficient, zic eu, pentru distractie de weekend. 

Noua ediție Ninebot GoKart Pro Lamborghini nu este doar pentru jocul copiilor. Conform lui Xiaomi și Raging Bull, kartul inspirat de Huracan este capabil să suporte o încărcătură de până la 100 kg (adică aproximativ 220 lbs), ceea ce înseamnă că si adultii se pot juca cu aceasta masinarie. Noua ediție Lamborghini are o viteză maximă de 25 km / h – cu 3 km / h mai mare decât versiunea standard.

Xiaomi-Ninebot-GoKart-Pro-Lamborghini-Edition-6

La un preț de 1.440 USD, noua ediție Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini este cu aproximativ 200 USD mai mult decât versiunea standard. Tinand cont de faptul ca vine cu updates importante, merită prețul.

Ediția Lamborghini va fi inițial disponibilă doar în China, fiind programata si lansarea la nivel global in viitorul apropiat. 

Voua cum vi se pare? 

Olgu

Have less! Do more! Be more!