Qysea Fifish V6 – un nou aliat in misiuni de cercetare subacvatica

Daca aveati impresia ca lumea dronelor se refera doar la cele care pot zbura, inseamna ca nu ati auzit de dronele subacvatice. Tehnologia a avansat atat de mult incat acum puteti explora zone subacvatice cu drone special concepute pentru navigare in apa. 

Drona subacvatica Qysea Fifish V6

Drona subacvatica pe care am testat-o in weekend se numeste FIFISH V6 si este cel mai inovativ gadget al momentului. Fifish V6 este produsa de catre Qysea, liderul mondial in producerea de vehicule subacvatice fara pilot, care a castigat multiple premii la nivel international pentru design si inovatie. 

Fie ca vrei sa explorezi adancurile pentru cercetare sau inspectie, fie ca esti fascinat de lumea subacvatica sau pasionat de scufundari, FIFISH V6 iti ofera o manevrabilitate inegalabila, o calitate uimitoare a fotografiilor si a clipurilor video, dar si o experienta virtuala interesanta.

De ce ne place FIFISH V6? 

In primul rand pentru ca este un produs nou aparut pe piata. Este prima drona  subacvatica pe care am testat-o si care ne-a placut din prima. Este super-manevrabila, fiind prevazuta cu un sistem de miscare cu un grad de libertate mare. Acest sistem ii permite drone sa se scufunde, sa se ridice, sa se roteasca in flips, sa miste in toate directiile. In plus, este echipata cu opt propulsoare vectorate separate si puternice, care permit miscarea laterala in medii subacvatice dure. Corpul dronei poate atinge adancimi de pana la 100 de metri, ruland cu o viteza maxima de 3 noduri si un timp maxim de conducere de pana la 4 ore. 

Lansare usoara

Cu o greutate de doar 3.9kg, corpul dronei este fabricat din aliaj de aluminiu rezistent la rugina si ofera un design elegant, conceput special pentru a reduce tractiunea. Acest lucru face ca drona subacvatica Qysea FIFISH V6 sa fie usor de transportat de catre un singur utilizator.  Radiocomanda, similara dronelor aeriene ofera un control perfect in toate directiile si o montare rapida pentru telefoane si tablete. Drona si radiocomanda sunt conectate printr-un cablu rezistent care are o lungime de 100m. 

drona subacvatica Fifish V6

Fotografie si videoclipuri

Actualizarile dronei sunt mereu pregatite pentru a surprinde imagini subacvatice extraordinare. Sistemul FIFISH garanteaza realizarea de fotografii clare in apa, iar tehnologia sa de blocare a pozitiei este precisa, permitandu-va sa mentineti un unghi la o distanta cu o marja de eroare de 0,1° in timp ce va deplasati. Campul vizual este de 166° si dispune de doua reflectoare de lumini incorporate, puternice de 2000 de lumeni fiecare cu trei niveluri de luminozitate si tehnologie solara care asigura imagini colorate si naturale chiar si sub suprafata apei, in toate conditiile de iluminare. 

fifish v6

Camera dispune de un senzor SONY CMOS de 1/2.3 „, stabilizare electronica a imaginii, diafragma f/2.5, o clasificare ISO de top de 6400, 4K video UHD 25/30 fps, video 1080p cu o rata de cadru de pana la 120fps, posibilitatea de a filma in format .DNG, de a inregistra imagini pe card de memorie microSD de pana la 64GB sau de a transmite continutul dumneavoastra prin Wi-Fi.

Aplicatia FIFISH gratuita permite editarea, restaurarea culorilor, coloana sonora si partajarea instantanee a materialelor captate.

Experienta virtuala oferita de drona subacvatica Qysea Fifish V6

Prin sistemul VR cu inteligenta artificiala, FIFISH va oferi o experienta unica virtuala complet imersiva care iti permite sa controlezi ceea ce vezi cu o simpla rotire a capului.

FIFISH APP

Datorita aplicatiei FIFISH APP vei putea edita filmarile si aplica diferite filtre, astfel ca rezultatul va fi unul profesional. Aceasta este prevazuta cu optiunea de share in diferite platforme social media, live streaming, Wi-Fi connection, dar si redare HDMI. 

Odata cu lansarea dronei subacvatice FIFISH V6, Qysea a deschis noi orizonturi in explorarea marina. Aceasta drona poate fi utilizata din toate mediile subacvatice si in diferite domenii: inspectii, cercetare, filmare subacvatica, cinematografie, piscicultura, monitorizare subacvatica, misiuni de salvare si recuperare. 

 

Olgu

Have less! Do more! Be more!