Sony intra pe piata dronelor cu brandul AIRPEAK

Sony intra pe piata dronelor cu brandul Airpeak

Giganta companie SONY si-a anuntat recent intrarea pe piata dronelor, o nisa unde DJI nu are deocamdata un concurent serios.

Depus de cateva luni, patentul SONY este in sfarsit lansat printr-un comunicat oficial. Sony lanseaza brandul Airpeak, care va dezvolta drone prevazute cu tehnologie avansata de captare a imaginilor. La aceasta se afauga si inteligenta artificiala, dar și tehnologiile 3R (Reality, Real-time and Remote). Sony a decis sa nu dezvaluie specificatii ale noilor produse, fapt pentru care informatiile la acest moment sunt lacunare. Cel mai probabil, prin primavara vom avea mai multe informatii despre dronele lansate sunt brandul AIRPEAK.

Airpeak

Airpeak va sprijini activitatea creatorilor de video în cea mai mare măsură posibilă. Astfel va contribui la dezvoltarea industriei divertismentului, precum și la îmbunătățirea eficienței în diferite industrii. Daca este sa ne luam dupa declaratiile Sony, divizia AirPeak va promova drone cu cel mai inalt nivel de siguranta și fiabilitate în mediile în care acest lucru a fost dificil în trecut. Avand in vedere faptul ca dronele dezvoltate de DJI sunt din ce in ce mai inteligente si din ce in ce mai mici, ne asteptam ca SONY sa lanseze ceva similar plus inca ceva (mizez pe partea de foto-video, dat fiind expertiza in domeniu).

airpeak-sony-drone-namstare

Asa cum declara, cel mai probabil produsul va fi destinat creatorilor de continut, pentru a completa arsenalul de camere Sony de la sol.

Au mai incercat si alte branduri renumite din domeniul foto-video (vezi GoPro) sa abordeze piata dronelor, insa fara reusita. Karma se anunta a fi un hit, insa a fost un mare fail pentru reputatia GoPro, care era deja in cadere.

Din promisiunea celor de la Sony, ne asteptam ca brandul Airpeak sa fie lansat in primavara lui 2021, insa nu avem o data clara asupra prezentarii.

Nu ne ramane decat sa stam cu ochii pe ei pentru a ridica suspansul cu privire la noile directii in care se indreapta SONY.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Sony intra pe piata dronelor cu brandul AIRPEAK

Comments are closed.