Faceti cunostinta cu Alpine – noua echipa F1

Noua echipa Alpine F1 dezvaluie un preview al rebrandingului provizoriu pe o masina Renault din 2020, inainte de lansarea oficiala a noii sale mașini ‘A521’ luna viitoare.

Datorita restructurarii prin care trece, Renault a hotarat sa cedeze echipa F1 catre Alpine. Este doar un pas in marea restructurare la care este supus marele producator.

alpine f1

Noul proiect include dezvoltarea unui prototip de masina sport electrica impreuna cu Lotus, echipa F1, Renault Sport Racing, divizia de masini de strada, toate vor trece sub brandul Alpine.

Noua identitate data de Antony Villain aduce un nou look si steagul Frantei pozitionat cat se poate clar langa marca Alpine.

Numele A521 vine de la sasiu, acesta fiind dotat cu un motor Renault. Posibil chiar numele sa fie o referire la prototipul Renault-Alpine A500 de la mijlocul anilor ’70.

Plecare lui Cyril Abiteboul de saptamana trecuta prevestea parca o schimbare in cadrul echipei Renault. Acesta a fost numit in fruntea companiei, nu ca CEO, avand  ca sarcina cresterea marcii Alpine si facand-o profitabila pana in 2025.

Zvonurile spun ca rolul de CEO va ocupat de fostul manager Suzuki MotoGP Davide Brivio.

Revenind la masina si noua echipa in F1 nu poate decat sa ne bucure revenirea acestui nume in motorsport. Alpine inseamna viteza, tehnologie de top si inovatie.

Via: https://the-race.com

https://www.youtube.com/watch?v=D9FSyFEJYvA&ab_channel=THERACE

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!