Livall a lansat la IFA casca moto inteligenta Livall MC1

Cand spunem Livall ne gandim automat la castile smart de protectie pentru ciclism si la cea mai inalta calitate in materie de siguranta in trafic pentru biciclisti. Iata ca anul acesta la IFA Berlin, Livall a intrat pe piata castilor inteligente pentru motociclism cu Livall MC1. Conceptul castii inteligente pentru motociclism era anuntat inca de acum 2 ani, insa pandemia si multimea de piedici generate de acest context au facut ca lansarea ei sa fie amanata pana anul acesta.

La IFA Berlin 2022 a fost prezentata prima casca inteligenta dedicata motociclistilor. Livall MC1 este numele castii care vine cu o lista de specificatii ce te vor impresiona. Dintre acestea amintim: camera frontala integrata, intercom, comunicare prin Bluetooth, aplicatie, alerta SOS, carcasa din fibra de carbon, senzor de impact si altele.

Despre casca moto Livall MC1

Casca pentru motociclism Livall MC1 vine in doua variante: MC1 si MC1 PRO. MC1 este construita din fibra de sticla si EPS, in timp ce MC1 Pro vine cu o constructie de fibra de carbon si EPS.

Tehnologia de preventie si comunicare pe care o regasim in constructia castilor pentru ciclism Livall din seria BH51M este prezenta si in constructia castilor moto.

MC1 vine cu sistem de avertizare luminos care la franare lumineaza mai intens. Luminile sunt amplasate atat in partea din fata, cat si in spate, astfel ca pe timp de noapte vizibilitatea este de 360 grade.

Camera frontala de 1080p cu care este prevazuta varianta MC1 PRO permite o filmare wide de 120 grade, iar stocarea imaginilor se face intern in memoria de 32Gb.

Tot pe partea de preventie, casca MC1 vine cu giroscop integrat si senzor de impact, astfel ca va detecta orice decelerare rapida si va putea transmite coordonatele GPS catre persoanele desemnate in aplicatie.

Pe partea de comunicare, difuzoarele integrate si microfonul anti-vant o fac usor de utilizat, iar butonul Touch control permit comunicarea la o simpla apasare de buton. Poti prelua apeluri, poti asculta indicatii GPS si poti comunica in grup cu ceilalti utilizatori de casca Livall MC1, fara alte fire si sisteme de comunicatie suplimentare.

Casca Livall MC1 a aparut pe piata dupa indelungi testari, fiind certificata DOT, ECE06 si respecta cele mai inalte standarde de preventie si siguranta.

Specificatii complete:

Material: fibra carbon si EPS
Bluetooth: Da | distanta comunicare 1200m
Microfon integrat: Da, anti-vant.
Lumini stop integrate: 360 grade.
Giroscop integrat
Senzor detectie impact
Alerta SOS
Touch control
Difuzoare integrate: Da
Camera HD: Da (varianta MC1 Pro) – 1080P, unghi 120 grade.
Spatiu stocare: Da (varianta MC1 Pro) – 32GB
Acumulator: 2000mAh (MC1 Pro) | 1000 mAh (MC1)
Autonomie: 10 ore (redare muzica si iluminare (8 ore inregistrare video)
Durata incarcare: aproximativ 3 ore.
Port incarcare: 4P magnetic
Greutate: 1400 gr (MC1 PRO) | 1600 gr (MC1).

Lansarea castii moto Livall MC1 a fost asteptata cu mare interes de catre motociclisti si a fost intampinata cu mult entuziasm la cel mai mare targ de tehnologie – IFA Berlin. Abia asteptam si noi sa o testam, cel mai probabil va ajunge in Romania in primavara lui 2023. Pretul este estimat sa ajunga la 800-900 euro varianta (MC1 PRO) si 500-600 euro varianta MC1.

Aceasta va fi disponibila in Romania pe site-ul oficial Livall Romania.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Livall a lansat la IFA casca moto inteligenta Livall MC1

Comments are closed.