Merita upgrade-ul de la GoPro Hero10 Black la GoPro Hero11 Black?

Anul acesta GoPro a anuntat 3 lansari importante, de fapt un singur produs cu trei variante pentru diferite bugete: GoPro Hero11 Black, Hero 11 Black Creator Edition, care vine cu o baterie cu autonomie mai mare si Hero 11 Black Mini, o varianta ceva mai usoara. 

Camera GoPro Hero11 Black nu a suferit modificari majore la aspect. Atat 11 cat si 10 au acelasi design rectangular, si finisaj negru mat. Diferenta este data de faptul ca GoPro11 Black vine cu cateva functii suplimentare, precum modurile Easy si Pro, permitand utilizatorului sa aleaga modul de filmare in functie de context.

Performanta

Daca GoPro Hero10 Black vine echipat cu procesor GP2, Hero11 Black a primit un senzor de 1/1.9 inch care ii permite mai multe update-uri ce vor fi lansate anul acesta. Noul senzor livreaza filmari de o calitate superioara de 10-bit cu peste 1 miliard de culori la o rezolutie de pana la 5.3K la 60 cadre pe secunda. Totodata vine cu posibilitatea de a filma la dimensiunile ratio 8:7, ceea ce iti va permite sa editezi rapid filmari atat pentru Youtube, cat si pentru TikTok. Un alt avantaj al noului senzor il reprezinta Hyperview digital lens (poti filma 16:9, POV), dar si setarea SuperView cu unghi larg care suporta 5.3K/50 si 4K/120.

La GoPro Hero11 Black, totul a trecut la 5.3K, iar un aspect major si important il reprezinta bateria Enduro care ii extinde autonomia cu pana la 38% in conditii de temperatura scazuta.

Ca si concluzie, GoPro Hero 11 Black aduce ceva imbunatatiri, dar nu vine cu nimic revolutionar.

Voua cum vi se pare? Merita trecerea la GoPro Hero 11 Black?

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Merita upgrade-ul de la GoPro Hero10 Black la GoPro Hero11 Black?

Comments are closed.