Luna iubirii de la TBI Bank

Sarbatoreste iubirea si castiga premii de la TBI Bank!!!

În spiritul sărbătoririi dragostei și al generozității, TBI Bank lansează campania „Luna Iubirii”, dedicată tuturor clienților săi. Între 14 februarie și 15 martie 2024, vă invităm să vă alăturați nouă într-o călătorie plină de surprize și premii fabuloase!

Cumpara in perioada 14.02.2024 – 15.03.2024 produse de pe site-urile partenere Livall.ro, Shop.Namstare.ro, Surronbike.ro, Joyorscooter.ro, Kaabo.ro, EVCheck.ro si apeleaza la metoda de finantare prin TBI Bank. Intri automat in tombola pentru premiile spectaculoase pe care TBI Bank le-a pregatit pentru tine.

Bucura-te de reducerile speciale la motocicletele electrice Surron. Preturile speciale sunt valabile pana la 28.02.2024.

surron-storm-bee

Iarna nu s-a terminat inca. Te pregatesti sa mergi la schi si vrei sa fii cel mai cool de pe partie? Atunci profita de combinatia iernii – casca smart pentru schi Livall RS1 si ochelarii NERV Path.

Pregateste-te de primavara cu reducerile oferite de Joyorscooter.ro. LA achizitia oricarei trotinete electrice primesti o casca de protectie cadou (oferta in limita stocului disponibil).

Si pentru ca sezonul pentru trotinete electrice abia incepe, descopera cele mai noi modele de trotinete electrice de la Ninebot. Fie ca alegi un model pentru adulti, fie ca vrei sa faci o surpriza copilului, Ninebot nu te va dezamagi. EVCheck si-a pregatit line-up de trotinete pentru sezonul 2024 si te asteapta cu cele mai cool modele.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici si este valabil pentru toti partenerii inclusi in program.

Olgu

Have less! Do more! Be more!