Salonul Bicicletei 2024, 19-21 Aprilie: O evoluție către mobilitatea electrică pe două roți

În perioada 19-21 aprilie 2024, pasionații de ciclism și entuziaștii mobilității urbane din București și din împrejurimi se vor reuni la Baneasa Shopping City pentru un eveniment ce promite să redefinească conceptul de transport urban – Salonul Bicicletei 2024. Anul acesta, acesta va avea o componentă remarcabilă dedicată vehiculelor electrice pe două roți, aducând în prim-plan trotinetele, motocicletele și scuterele electrice.

Odată cu creșterea conștientizării privind impactul negativ al emisiilor de carbon și al poluării asupra mediului înconjurător, precum și cu evoluția tehnologiei, mobilitatea electrică devine din ce în ce mai atrăgătoare și mai accesibilă pentru oameni. Salonul Bicicletei 2024 reprezintă o oportunitate excelentă pentru vizitatori de a descoperi cele mai recente inovații și tendințe în domeniul vehiculelor electrice pe două roți.

Mobilitatea electrica la Salonul Bicicletei

Un aspect central al Salonului Bicicletei din acest an îl reprezintă trotinetele electrice. Fiind tot mai populare în rândul locuitorilor urbani, trotinetele electrice reprezintă o soluție practică și ecologică pentru deplasările zilnice. De la modelele concepute pentru orașe aglomerate la cele potrivite pentru teren accidentat, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze diverse opțiuni și să primească sfaturi de la experți în domeniu. Branduri precum Joyor, Kaabo, Ninebot vor fi fi prezente cu cele mai noi modele si inovatii.

De asemenea, Salonul Bicicletei 2024 va găzdui o gamă variată de motociclete și scutere electrice. Cu tehnologii avansate de baterii și motoare electrice performante, aceste vehicule oferă nu doar o alternativă ecologică la motoarele tradiționale pe combustibil, dar și o experiență de conducere captivantă și economică. Surron Romania, Niu Scooter si Tinbot vor fi prezente cu modelele de scutere electrice ce pot fi conduse cu permis de categoria B sau A. Totodata veti putea vedea si modelele eligibile prin RABLA PLUS.

surron lbx off road

Accesorii la Salonul Bicicletei

Dar evenimentul nu este doar despre vehicule, ci si despre accesorii care iti usureaza viata in traficul aglomerat din orase. LIVALL vine in premiera cu noua casca de moto cu camera video integrata, difuzoare, aplicatie inteligenta, o casca ce revolutioneaza mersul pe motocicleta.

Evenimentul va oferi, de asemenea, o serie de activități și prezentări care vor educa și inspira participanții în ceea ce privește beneficiile și avantajele mobilității electrice. De la demonstrații practice la discuții despre viitorul mobilității urbane și despre rolul pe care îl joacă vehiculele electrice în acest context, Salonul Bicicletei 2024 își propune să fie nu doar un eveniment expozițional, ci și un forum de schimb de idei și cunoștințe. De la solutii pentru protectie a cadrelor si a componentelor expuse si pana la solutii de reparatie, vizitatorii vor putea sa gaseasca cele mai bune solutii pentru nevoile lor. Custom Bike Tuning Wrap va fi prezent cu solutii pentru a-ti personaliza vehiculul preferat, dar si cu sfaturi cum sa iti protejezi bicicleta pentru o utilizare cat mai indelungata.

În concluzie, Salonul Bicicletei 2024 va aduce în atenția publicului oportunitățile și inovațiile din domeniul mobilității electrice pe două roți, subliniind importanța unei schimbări către modalități de transport mai sustenabile și mai prietenoase cu mediul înconjurător. Pentru toți cei pasionați de biciclete și de viitorul mobilității urbane, acest eveniment va fi cu siguranță o experiență captivantă și inspirațională.

biletele pot fi achizitionate si online – aici.

Olgu

Have less! Do more! Be more!