DJI ”scapa” informatii pe internet despre noua camera DJI OSMO Action Cam

A fost odata ca niciodata GoPro, care era sinonimul pentru camerele de actiune. GoPro inca este cel mai renumit brand de astfel de produse, insa o multime de noi producatori au inceput sa intre pe piata camerelor de actiune si sa creasca, astfel incat GoPro pierde teren, mai ales ca este in cadere din cauza propriilor decizii de business. Cel mai important competitor – DJI – tocmai a anuntat ca va lansa DJI OSMO Action Cam zilele urmatoare si, daca e sa ne luam dupa informatiile ”scapate” pe internet, va fi un real succes inca de la debut.



Camerele de actiune disponibile pe piata in momentul de fata sunt similare ca si specificatii, iar lumea se asteapta orice lansare sa vina cu ceva nou, care sa impresioneze cumparatorii. Deci batalia nu se da momentan specificatii, ci mai degraba in pret. DJI Osmo Action trebuie sa aduca ceva nou, altfel nu va fi decat o alta camera in marea de camere sport disponibile pe piata. Nu stim care va fi pretul final, insa circula cateva specificatii pe internet, menite sa starneasca valuri printre iubitorii de gadgets:

• sistem de stabilizare a imaginii
• Display dual LCD
• Senzor de imagine CMOS 1/2.3′′ 12MP – Sony IMX377
• Procesor de imagine Ambarella H2
• FOV: 145° f2.8
• Shutter: 1/8000-120s
• Specificatii video: 4K60p 8x slow motion, 1080p video 120k
• HDR si fotografiere automata time-lapse
• Modalitati fotografiere: single, AEB continuous shooting, countdown shooting, multiple continuous shooting, interval shooting

Una din specificatiile inovatoare este prezenta celor doua display-uri, DJI OSMO Action camera fiind prima camera care are doua ecrane LCD, unul pe fata si unul pe spate. Se stie ca aceste camere de actiune nu sunt dedicate pentru a face selfie, fiind destinate vlogurilor si transmisiunilor live, insa prezenta celor doua ecrane va face viata mai usoara celor care vor sa filmeze, dar in acelasi timp sa vada si ce filmeaza.



O alta specificatie care ne-a atras atentia este ca DJI OSMO Action camera va fi waterproof fara a fi nevoie de carcasa. Aceasta specificatie de regula lipseste de la camerele de actiune pentru ca majoritatea au slot pentru card, ceea ce face necesara utilizarea unei carcase.


Image result for dji osmo action camera

Mai sunt doua zile pana la lansare, iar noi asteptam cu nerabdare sa vedem ce alte surprize a mai pregatit DJI, mai ales ca intra pe un teren unde iubitorii de camere de actiune sunt din ce in ce mai pretentiosi, iar GoPro 7 Black este cel mai recent produs aparut din aceasta categorie. Va fi DJI OSMO Action cam sfarsitul lui GoPro 7 Black?

Vezi aici specificatiile GoPro 7 Black.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *