Iar „se dau mari” cei de la RedBull F1

Asa cum ne-au obisnuit in fiecare an cu cate o exhibitie, echipa RebBull aduce pe partiile din Kitzbühel (Austria) monopostul de F1 (RB7). Adus cu elicopterul si condus de MAX VERSTAPPEN, bolidul a facut senzatie fiind echipat cu pneuri speciale cu tinte si lanturi.


5_kitzbuhel_gallery_32312321


Pregatirea evenimentului a fost planificata minutios cu mult timp inainte. Monopostul fiind o masinarie complexa are tolerante extrem de mici la frig sau caldura asa ca incercarea a fost cu atat mai grea. A trebuit sa fie luate in calcul temperaturile extreme, zapada si alti factori ce impiedicau realizarea proiectului.


Ut_HKthATH4eww8X4xMDoxOjBzMTt2bJ


Solutia pentru rulaj a fost data de Pirelli, iar daca va inchipuiti ca este usor sa duci un monopost F1 in creierul muntilor, ei bine va inselati. Din cauza zapezilor si a greutatii masinariei, solutia aleasa a fost un elicopter.

Sa ne aducem aminte ce alte aventuri ne-a mai oferit echipa RedBull in trecut:

  • A facut „gogosi” cu monopostul pe un heliopad la inaltime pe un celebru hotel din Dubai.

maxresdefault


  • A urcat pe cel mai inalt drum accesibil cu masina din India, intampinand tot felul de obstacole.

24_0Kbn_150


Da este clar! RedBull se pricepe la spectacol si marketing de calitate. Nu se da in laturi de la nici o provocare intalnita. Pe langa treaba buna si echipa inchegata din F1, acestia ne bucura si cu spectacol unde nu ne-am astepta. Daca partiile erau pana acum destinate schiului si snowbordului, mai nou ai sansa sa te intalnesti si cu monoposturi de F1. 


[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”RedBull”]


 Norvegienii ne-au demonstrat ca arta de a conduce pe zapada si gheata intr-un raliu este ceva posibil si spectaculos. Imaginile si adrenalina in combinatie cu frigul si zapada fac din aceste sporturi cu motor evenimentele urmarite de milioane de fani din intreaga lume.

Orice cascadorie ce implica muntele, masinarii in miscare si adrenalina va fi mereu in vizorul nostru. Aceasta demonstratie ne motiveaza sa incercam lucruri noi si sa iesim din zona de confort.


Aventura din Austria


Aventura din Dubai


Aventura din India

*sursa: www.youtube.com

*www.redbull.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *