In sfarsit vad lumina zilei – Drona GoPro Karma si GoPro Hero 5

Anuntate de ceva timp, cele doua produse vor fi curand disponibile spre vanzare. Din primele informatii configuratiile si tehnologia dau de gandit competitorilor, marca GoPro pastrand etalonul de lider pe piata camerelor sport. Noutatea absoluta vine de la Drona Karma, echipata cu noua camera, gimbal pe trei axe si o constructie mobila, compacta, special conceputa pentru a putea fi transportata usor, dedicata lumii sporturilor.


GoPro

Totodata, gimbalul pe trei axe poate fi folosit separat pentru a stabiliza camera, chiar daca nu este montat pe camera. Transforma asadar lumea filmul amator intr-una profesionista cu mijloace de stabilizare eficiente, imagine de calitate superioara si modalitati noi de surprindere a unghiurilor.



Pretul asteptat este in jur de 799 $ pentru drona, acceptabil avand in vedere calitatea si functiile sale. Insotita de camera GoPro Hero 5 va ajunge la un cost de aproape 1.000 $. Trebuie sa va avertizam ca lista de comanda va fi destul de mare, astfel ca livrarea va fi dificila.

Competitorii directi de la DJI au anuntat si ei un nou concept compact de drona numita Mavic ce promite sa rivalizeze cu GoPro, dat fiind experienta vasta in domeniu.


*sursa : www.youtube.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *