Camera sport Revl Arc ne introduce intr-o alta dimensiune a filmelor in miscare

Iubim tehnologia si o folosim cu fiecare prilej, fie ca suntem in orase, munte sau mare. Filmele virale sunt la mare cautare, iar camerele sport sau telefoanele perfomante au devenit un must have de care nu ne putem lipsi. 


*sursa: www.youtube.com


Uimiti de performantele tot mai bune pentru aceste camere care evolueaza de la zi la alta, am intalnit ceva inedit care ne-a atras atentia si ne-a facut sa strigam: „Vrem si noi!”. Este vorba de camera sport Revl Arc care se lauda a fi cea mai inteligenta de pe piata, avand facilitatea de a filma 4k, pentru cadre de o claritate incredibila. Dar poate ce ne intereseaza cel mai mult este gimbalul incorporat ce stabilizeaza filmarea si ne scuteste de editarea video in exces. Aceasta facilitate reprezinta nirvana in materie de inregistrare in miscare, deoarece ne scuteste de alte echipamente de stabilizare adesea mari, greoaie sau scumpe.


oz2uHjY


Caracteristici

  • Stabilizare video prin gimbal incorporat
  • Editare asistata si filmare la rezolutie 4K
  • Live-stream la 1080p – poate filma pana la 90 minute  la rezolutia 4K (fara a fi conectata la Wi-Fi)
  • MicroSD card (suporta pana la 128 GB)
  • Wi-Fi  802.11n si Bluetooth 4.0
  • Compatibil Apple Watch 
  • Aplicatie Revl mobile pentru vizualizare in timp real si pentru controlul setarilor camerei.
  • Design placut cu materiale de calitate si submersibila pana la 3 metri
  • 150 grade unghiul de filmare.

Chiar daca tehnologia este noua, aceasta vine pregatita cu o serie de accesorii compatibile pentru a putea fi montata pe mai multe elemente fie ca vorbim de schi, bicicleta sau placa de surf. Vine pregatita cu propriul soft dezvoltat tot de Revl Arc, ce ne poate conecta la diverse platforme mobile, fiind cababil sa ne ajute si la partea de editare sau control de la distanta.


hero-shot_mdcoeh


Revl Arc va fi disponibila la vanzare incepand cu luna decembrie 2016, pornind de la un pret de 350 USD si promite sa fie un concurent redutabil pentru marcile consacrate, diferenta fiind facuta in special de gimbalul incorporat care ajuta la imbunatatirea imaginii in mod considerabil.

sursa: www.indiegogo.com

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *