E ceea ce ne uneste si numim a doua casa

Oamenii au tendinta naturala de a reveni in locurile familiare sau de a deveni nostalgici cand e vorba de amintirile legate de anumite evenimente. Pentru noi iarna inseamna munte, schi si zapada, nu neaparat in ordinea asta, dar daca ar fi sa enumeram trei lucruri importante iarna, acestea ar fi cuvintele care ar defini starea noastra in aceasta perioada a anului. Cele 3 cuvinte de mai sus pot fi intalnite in mai multe locuri, dar nu toate iti vor ramane in suflet si te vor face sa iti doresti sa revii.


20160214_122758


In Romania un singur loc ne-a vrajit si ne face sa revenim ori de cate ori avem ocazia si mai ales sa ne simtim ca acasa. Ski Resort Transalpina. Adanc ascuns intre munti, cu un peisaj desprins din alta lume, SRT (cum ii spunem noi) incepe sa adune din ce in ce mai multe amintiri frumoase, toate cu zapada din belsug, linii perfecte si distractie. E usor sa te indragostesti de acest loc, care vine cu o identitate ce s-a construit prin munca, dedicare, dar si care transmite o energie pe care o putem cu greu descrie.


15774683_714896685333537_8480312707221787363_o


Noul sezon 2017 urmeaza sa debuteze in forta, oferind inca o data posibilitatea impatimitilor de sporturi de iarna sa faca ce isi doresc mai mult: sport, distractie si powder. Ne asteapta evenimente in fiecare weekend, competitii si intreceri, snow park-ul intretinut de AMP si bineinteles distractie pe muzica de la apreski.



Cuvantul de ordine in acest an va SIGURANTA, fapt pentru care a fost lansata campania „Zapada inseamna Zambet! Nu-l sterge!”, ce isi propune sa faca din aceasta partie o zona safe, fara accidente si aminteasca in mod constant ca principalul scop al sporturilor de iarna e sa ne simtim bine pe zapada in siguranta.


DCIM100MEDIADJI_0036.JPG


Pe langa regulile si sfaturile administratorilor partiei, avem si noi cateva recomandari care sa va faca experienta la SRT cat mai placuta: evitati pe cat posibil weekedurile aglomerate, tineti seama de regulile de siguranta, spuneti NU exceselor de orice fel (pe cat posibil :P), folositi echipamente adecvate nivelului vostru de pregatire si echipati-va masinile pentru conditii de iarna.

Ne vedem la SRT!



Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *