Stii cand vii, nu si cand pleci…Magia muntelui opreste timpul in loc

Cea mai recenta aventura ne-a purtat intr-un loc magic, drag noua iubitorilor de munte, zapada si schi. Zona cu pricina se numeste Ski Resort Transalpina, asezata fix la baza lacului Vidra, in creierul muntilor. „Zeul powderului” a fost darnic cu noi si am primit in dar peste noapte zapada proaspata si conditii excelente pentru schi si snowboard.


20160214_085621


Prieteni, distractie si aer curat,  reteta ideala pentru un weekend asa cum trebuie, departe de stres si aglomeratie. Am folosit eschiva V day, in avantajul nostru si am dat o alta conotatie dragostei, pentru munte si zapada. Muntii, lacul si zapada din belsug fac din aceasta statiune, tanara, dar in acelasi timp veche, locul ideal cautat de iubitorii de schi si snowboard.


IMG_0059


Ziua perfecta pe partie se incheie intotdeauna cu petrecere. Locul ideal e fix in varf de munte, inconjurat de alb imaculat si viscol. Nu va speriati asa repede, in interior e cald si bine, ca doar de aia e Apreski de renume. Timpul trece repede si ziua e pe terminate, iar zapada asternuta formeaza un covor moale pentru alunecare.


20160214_122758


Duminica ne rezerva la prima ora powder din ala bun, soare si distractie. Despartirea se face cu greutate si tot speram ca o minune sa blocheze drumurile sau cineva sa ne „infieze” macar pentru inca o zi. 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *