Maini calde in sezonul rece? Manusile cu incalzire electrica pot rezolva acest inconvenient

Vine iarna si odata cu scaderea temperaturilor trebuie sa scotocim prin dulapuri in cautarea de haine calduroase, manusi si sosete cat mai groase ca sa nu suferim din cauza frigului. Pentru cei care trebuie sa stea mai mult pe afara si au probleme cu extremitatile reci, venirea anotimpului rece nu aduce prea multa bucurie din punctul asta de vedere. Si pentru ca in loc sa stam sa ne plangem de frig, mai bine cautam solutii, ei bine am gasit si de aceasta data.



O solutie simpla si la indemana este folosirea unor manusi cu incalzire electrica. Acestea sunt prevazute cu un acumulator Li-Ion si o rezistenta pentru a mentine o temperatura placuta in interiorul manusilor. Conceptul nu este nou si a fost adoptat atat pentru incaltaminte si imbracaminte. Pana nu demult principalul inconvenient era pretul, dar odata cu apetitul romanilor pentru cumparaturile din afara (China in mare parte), aceasta tehnologie a devenit mai accesibila si ieftina.



Am testat o pereche de manusi Warmplace cu acumulator de 5600 mAh care functioneaza pana la 12 ore producand temperaturi intre 38-68 grade Celsius, construite din materiale impermeabile. Fiecare manusa este prevazuta cu un acumulator de 5600mAh, aflat intr-un compartiment prevazut cu fermoar in partea superioara a manusii. Calitatea materialelor nu este de top daca e sa le compar cu manusile pentru schi, dar metoda de incalzire este eficienta si isi face treaba cu brio. Trebuie mentionat ca purtarea pentru o perioada mai mare de timp poate usca pielea.



Incarcarea se face cu incarcatorul special care poate incarca ambele manusi simultan. Producatorul recomanda deconectarea acumulatorilor atunci cand nu sunt fi folosite pentru a evita o actionare din greseala sau probleme legate de acumulatorii Li-Ion.



Dupa cateva zile de purtare au devenit clar un mijloc extrem de bun si eficient in mentinerea mainilor calde, in special la deplasarea cu „bestia” mea de trotineta electrica Kult77 500. Cele trei trepte de intensitate pot fi folosite in functie de temperatura si de nevoia fiecaruia de caldura.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Maini calde in sezonul rece? Manusile cu incalzire electrica pot rezolva acest inconvenient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *