Semnal slab la internet?! – Amplificatorul Xiaomi Mi WiFi 2 poate fi solutia ideala

Mereu o problema ori de cate ori suntem plecati sau in zone unde semnalul de internet ajunge cu greutate si resimtim frustrarile acestui fapt. Daca ai nevoie de internet mai puternic in orice colt al casei sau poate vrei sa ii dai si vecinului de la 3, iar routerul tau nu bate asa departe, solutia este un amplificator de semnal WiFi. Xiaomi, gigantul producator chinez pune la dispozitie un dispozitiv de doar 30 gr care te va ajuta sa folosesti semnalul WiFi la capacitate maxima.

Specificatii tehnice:

    • Antena: 2, incorporate
    • Chip: Ralink
    • Conectare: USB 2.0
    • Rata de transmisie: 300Mbps
    • Frecventa WiFi: 2.4GHz
    • Retea: 3G
    • Greutate: 30 gr

Pachetul contine: 1 x amplificator Xiaomi Mi WiFi 2

Amplificatorul Xiaomi Mi WiFi 2 vine impachetat in punguta sigilata Xiaomi. Daca pe partea frontal ambalajul este transparent, pe partea din spate sunt trecute specificatiile dispozitivului si instructiunile de instalare.  In cazul in care nu este instalata aplicatia Mi Home pe telefon, o putem instala scanand codul QR de pe ambalaj, iar de aici setarile sunt intuitive.



Daca modelul anterior de amplificator WiFi era prevazut doar cu o antena si permitea o rata de transmisie de 150 Mbps, modelul Xiaomi Mi WiFi 2 are 2 antene incorporate si permite o rata de transmisie dubla fata de predecesorul sau.


Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 Expander for Mi Router


Designul minimalist, curat, fara briz-briz-uri si detalii suplimentare transforma acest amplificator intr-un accesoriu modern, care se potriveste in orice spatiu, fie ca vorbim de spatiu de locuit, fie ca vorbim de spatiu de birouri.

Producatorul recomanda utilizarea acestuia conectat la un router Xiaomi, insa poate fi utilizat si cu alte routere, folosind alte setari.

Dispozitivul este prevazut cu o mufa USB care se va conecta la un incarcator universal la priza sau la o baterie externa. Desi cantareste doar 30 gr, acesta este un produs puternic si fiabil care va amplifica semnalul WiFi in spatiul de locuit, prin simpla rotire (poate fi rotit la 180 grade). Amplificatorul Xiaomi Mi WiFi 2 este atat de minimalist, incat nu are decat logo-ul Xiaomi, un indicator de functionare si un orificiu de resetare.


 Semnificatii culori led:

Galben – setare initiala

Albastru – functionare in parametric normali.

Cum se instaleaza?

Prin scanarea codului QR de pe spatele ambalajului se va descarca aplicatia Mi Home. Aici vei putea adauga dispozitivul. In cazul in care esti utilizator de produse Xiaomi, cel mai probabil ai cont in aceasta aplicatie, insa daca este pentru prima oara cand folosesti aplicatia Mi Home, ti se va solicita sa iti creezi cont.

Dupa ce ai identificat dispozitivul in aplicatie, trebuie sa doar sa cauti reteaua ta de internet si sa introduci parola de WiFi. Aplicatia va crea o noua retea care va avea aceeasi denumire ca si reteaua ta de internet la care va adauga _plus in coada. De ex. Reteaua mea de internet se numeste TP-Link_B003DA. Noua retea amplificata se va numi TP-Link_B003DA_plus. Pentru conectarea la aplicatie este necesar sa resetezi amplificatorul Xiaomi Mi Wifi 2 cu ajutorului unui ac. Vei observa ca ledul galben va licari intermitent, dupa care conectarea la aplicatie se va finaliza.

In cazul in care routerul se afla in alta camera, iar tu ai nevoie de semnal amplificat intr-o alta camera, este recomandabil ca acesta sa fie pozitionat in hol, intre cele doua incaperi.

Concluzie

Cuvintele sunt de prisos. Comparatia de mai sus este mai mult decat elocventa.

Dispozitivul Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2 este cel mai bun amplificator de semnal WiFi raportat la pretul pe care il are – aproximativ  9$, iar prin designul elegant si minimalist se va potrivi in orice decor. Este varianta cea mai simpla prin care poti avea internet in toata casa. Daca ai o casa mai mare nu este nevoie sa instalezi routere pe toata suprafata, ci doar mai multe amplificatoare, economisind astfel sume importante. Costul redus, puterea data de cele 2 antene, designul curat si potrivit oricarei incaperi sunt avantaje care te vor convinge ca este cea mai buna alegere in materie de amplificatoare WiFi.

Poate fi comandat de pe Gearbest la un pret de 9$ accesand linkul acesta, iar transportul este gratuit.


*Share | Like | Subscribe | 


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *