Ia sarbatorita la Ski Resort Transalpina cu zapada proaspata

Devenita traditie la Ski Resort Transalpina, Povestea Iei anunta de regula venirea primaverii, insa anul acesta scenariul a fost dat peste cap de codul portocaliu de zapada care a acoperit jumatate de tara. Inca de ieri a inceput sa ninga, iar stratul nou de zapada nu poate decat sa aduca bucurie iubitorilor de powder, dar si speranta ca sezonul de iarna se va prelungi la Ski Resort Transalpina.



Asa cum ne-a obisnuit, Ski Resort Transalpina organizeaza in fiecare an Povestea Iei, un eveniment care aminteste de traditiile romanesti si care aduce in prim plan ia, vesmantul traditional romanesc lucrat manual de sute de ani, cu modele unice in functie de fiecare zona etnografica a tarii. Imbracati in ii si camese colorate, participantii vor cobori pe schiuri sau placa intr-o parada unica in tara, pentru ca la final sa se incinga o hora pe muzica populara la apres schi.



Cei care vor purta ie in 24 martie la Ski Resort Transalpina vor beneficia de pret promotional la achizitionarea skipass-ului.

„In Martie, Ski Resort Transalpina rezerva, ca de obicei, un week-end pentru a sarbatori romaneste. Imbracati cu bluze romanesti, ie si camesa, vom aluneca pe placi sau schiuri, colorand partiile! Traditiile renasc la inceput de primavara, ne vom odihni la un pahar de vin fiert, iar la sfarsitul zilei vom incinge hora în clapari si buti!” a declarat cu entuziasm Ramona Fodor, directorul de marketing al Ski Resort Transalpina.



Anul trecut, Povestea Iei s-a bucurat de un adevarat succes, dupa cum puteti vedea si in filmul evenimentului. Pe langa traditionala coborare a iilor si hora la care au participat o multime de oameni, organizatorii au pregatit si o masa traditionala in gondola, spre deliciul turistilor. Vremea a fost nemaipomenita, iar soarele a stralucit pe cer toata ziua, aducand si mai multa bucurie.


Like. Share. Subscribe!


Anul acesta sunt slabe sanse ca soarele sa apara, dat fiind ca intreaga zona se afla sub cod de ninsoare, insa acesta e totusi un semn bun pentru ca vom avea parte de powder.

Daca plecati la drum, pregatiti-va masina pentru conditii de iarna, sa aveti la voi lanturi si lopata, conduceti prudent si nu uitati ia si buna dispozitie acasa!

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *