Stay Tuned by Absinthe, teaserul sezonului de iarna 2019

Fani declarati ai echipei din spatele Absinthe inca de la prima aparitie, clar nu am putut rata nici invitatia din acest an pentru lansarea noului film numit Stay Tuned. Premiera a avut loc aseara in club Expirat, intrarea fost libera, iar daca e sa ma iau dupa numarul mare de rideri prezenti la eveniment, iarna este mai mult decat bine-venita la noi.


Ca un facut, premiera a culminat cu primul val de frig din aceasta toamna, dar si cu primele zapezi de la munte, ceea ce nu a facut decat sa starneasca entuziasmul iubitorilor de zapada. Filmul aduce impreuna o gasca de prieteni, plecati de acasa, la propriu si figurat in cel de-al 21 film independent promovat de Absinthe in aceasta toamna.



Riderii echipei sunt  Nicolas Müller din Elvetia, Mikkel Bang din Norvegia si John Jackson (USA). Alaturi de acestia sunt Hans Mindnich, Brandon Cocard, Judd Henkes, Ben Ferguson, Jed Sky, Demetri Bales, Brouck Crouch, Cam Fitzpatrick, Kyle Mack si Aspen Weaver. Mat Schär, Severin Van Der Mee si Frank Jobin. O echipa numeroasa ce a cautat zapada in tari precum Cervinia (ITA), Utah, California, Wyoming, Montana (USA), Champéry, Laax, Corvatsch, Diavolezza, BC si Quebec City.



Plin de energie si adrenalina, filmul a fost urmat de concertul Easy Giant. Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Boarder’s Store, Burton, Expirat si Absinthe. Daca ati ratat lansarea, pe paginile de Facebook si Youtube puteti urmari aventura echipei si filmele lansate anterior.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *