Carota Design si BMW propun un nou concept de scuter electric

Carota Design este o companie experta in designul de produs, iar colaborarea cu BMW nu poate poate decat sa ii creasca vizibilitatea la nivel mondial.

Piata vehiculelor electrice a luat avant in ultimii doi ani, fiecare mare producator de vehicule orientandu-se catre modelele electrice. Daca tehnologia este similara, diferenta va fi data de catre aspectul exterior si calitatea materialelor. Daca adaugi la toate acestea si un brand recunoscut mondial, succesul vine garantat.

Astfel Carota Design a adus un suflu nou unui model Motorrad din portofoliul BMW. Conceput in aceeasi linie cu modelul Concept Link din 2017, noul concept de scuter electric BMW utilizeaza un sasiu similar, dar mai slim, mai usor si mai ergonomic.

carota design concept bmw

Panourile metalice cu finisaj mat ne duc cu gandul la BMW, în timp ce accentele portocalii din jurul parbrizului oferă e-scuterului culoarea de care are nevoie.

Partea frontala este prevazuta cu panouri care ascund picioare utilizatorului, iar motorul si acumulatorul sunt ascunse in partea din spate a vehiculului.

Asa cum puteti remarca, nu exista spatiu de depozitare, insa in partea din stanga scuterul electric este prevazut cu o prindere pentru casca.

Farurile, pe de altă parte, sunt prezente sub formă de benzi luminoase in partea din față. Ramane de vazut cat de vizibile sunt in trafic aceste benzi luminoase, insa trebuie sa recunoastem ca arata bine.

Ce trebuie sa mentionam despre acest concept BMW?

  • Este momentan la stadiul de concept.
  • Nu a fost mentionat niciun plan de productie.

Trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine, dar trebuie sa ne gandim si la cat de usor poate fi manevrat si parcat. Poate mai lucreaza si la cric. 

Cum ti se pare? Ti-ar placea sa vezi pe strada un astfel de scuter electric?

Descopera scuterele electrice NIU!

Olgu

Have less! Do more! Be more!