Cine suntem

Namstare.ro a aparut in 2015, din dorinta de a crea o comunitate a oamenilor pasionati, care nu suporta statul in casa si se bucura de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Pe site-ul nostru o sa descoperiti locuri noi, oameni faini si echipamente de calitate pe care nu ne ferim sa le promovam.

Echipa Namstare.ro acopera multiple sporturi precum: schi, snowboard, skydive, scufundari si free dive, motociclism, off-road, escalada, trekking, auto, IT, iar lista nu se termina aici pentru ca suntem deschisi tuturor activitatilor care ne scot din casa.

Iarna ne-o dedicam sporturilor albe cand nu scapam nicio ocazie sa mergem la munte sa ne dam. Toate plecarile noastre sunt povestite ulterior prin articole, stiri, filmari de la evenimentele la care participam.

Vara este dedicata  sporturilor in aer liber, escaladei, drumetiilor pe munte, motociclismului, dar si scufundarilor.  

Ne place sa testam gadgeturi care na fac experientele mai usoare si care ne ajuta in indeplinirea obiectivului nostru: Sa incurajam oamenii sa iasa din casa si sa incerce lucruri noi!  

Alaturi de prietenii si partenerii nostri ne propunem sa transformam NAMSTARE.RO in reperul in materie de natura, aventura, outdoor si extrem.