Aparuta din seria Star Wars

    Star Wars contraataca din nou: RUROC RG1-X Carbon helmet


rg-1-core


De ce am decis sa prezentam acest model de casca? Deoarece are design futurist, sprezinta siguranta la impact si e modulara. Argumente convingatoare in alegerea unui produs premium. Daca mai punem la socoteala ca se anunta si un nou episod din seria Star Wars, pica la fix, daca vrei sa faci senzatie pe partie in aceasta iarna.


12227825_1005991109444851_6159361345061380907_n


Desprinsa parca din filme, casca RG1-X Carbon este propunerea producatorului Ruroc pentru iarna 2015-2016. Aparut prima oara in 2006, Ruroc s-a afirmat pe piata cu modele create mai ales pentru cei care practica paintball, insa in timp si-au largit aria de sporturi extreme, ajungand ca in 2015 sa lanseze modelul RG1-X Carbon in serie limitata (500 de bucati/model).


rg1-x-assault


Daca faci parte din categoria celor care se dau no-matter-what, s-ar putea sa iti placa aceasta casca. RG1-X Carbon promite sa iti pastreze fata, ochii si urechile intregi, pastrand gradul de confort la un nivel ridicat, indiferent de zonele in care te dai.
Cantareste doar 700 grame si are certificare EN 1077 and ASTM F2040.
Partea frontala este realizata din plastic cu ABS care are  rolul de a-ti proteja nasul, barbia si buzele, asa ca te poti da in siguranta printre copaci, fara sa iti fie teama de accidente.


rg1-x-chrome


Ochelarii integrati ‘full field‘ asigura 180 grade vizibilitate si sunt prevazuti cu lentile inter-schimbabile. Tehnologia anti-fog conectata la gaurile de aerisire asigura circulatia aerului si fac posibila dezaburirea rapida si eliminarea transpiratiei. Forma aerodinamica si orientarea gaurilor de aerisire nu permit intrarea curentilor de aer rece, astfel incat confortul termic nu este afectat si te poti da indiferent de cat de tare bate vantul. Totodata, protectia full face te poate ajuta si in cazul arsurilor solare.


rg-1-core (1)


Profesionistii au gasit si cateva inconveniente, cum ar fi faptul ca ar fi prea stramte la gat si ca in cazul in care vrei sa iti sufli nasul sau sa te stergi la ochi e cam dificil sa ai acces la partile protejate de casca.

*Modele Ruroc pot fi achitionate aici

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *