O luna pana la deschiderea resortului Val Thorens

De ceva vreme daca vrei o saptamana de ski adevarat si nu turism de weekend, se merita sa mergi in statiunile cu renume din vest. Fie ca e vorba de Franta, Italia, Elvetia sau orice alta tara cu munti inalti si resorturi cu sute de kilometri skiabili, experienta este diferita.


val-thorens-chair-lift_1348


Asa ca fenomenul skiului de altitudine, corect din punct de vedere calitate/pret a prins si in Romania. Unul dintre cele mai vizitate resorturi este Val Thorens din Franta, care isi deschide portile in mai putin de o luna. Este domeniul la cea mai inalta altitudine din Europa, parte integranta din gigantul  „3 Vallees „(cel mai mare din lume). Nu va plictisim cu detalii tehnice, doar spunem ca sunt suficiente partii si zone off-piste pentru fiecare, in functie de experienta iar sezonul tine 8 luni pe an. Precipitatiile sunt deja prezente, au fost amenajate piste si instalatii noi, iar organizatorii promit sa vina cu surprize pentru ca sezonul 2016 sa fie de neuitat. 


Val-Thorens_Skimap_Skiverleih_Ski-Hire

Noi vom incerca sa prezentam resorturile si locurile de ski unde merita sa ajungi macar o data pe iarna. Revenim cu detalii despre starea zapezii, excursii si preturi pentru ca voi sa luati deciziile in cunostinta de cauza.


tmp9AD_val-thorens-les-montagnettes-1-575x300


val


Mai jos un teaser pentru sezonul 2015/2015

https://www.youtube.com/watch?v=dzyCMuliAnE

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “O luna pana la deschiderea resortului Val Thorens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *