Dan Brisse sfideaza gravitatia si ne prezinta o cascadorie la limita imposibilului

Probabil invizibil pentru majoritatea dintre noi, dar acest gen de competitie exista si ia amploarea de la un an la altul. REAL SNOW, parte din X Games, prezinta snowboardul la un al nivel, in mediul urban cu trick-uri spectaculoase si sarituri impresionante.


DBF


Snowboarderul Dan Brisse a reusit in editia din 2015 o cascadorie la care ramai cu siguranta fara cuvinte si ai putea crede ca este un trucaj. Pregatirile pentru aceasta exhibitie au durat doua luni, timp in care s-a cautat combinatia perfecta de rampe, tuneluri si cladiri. Pregatirile au fost meticuloase, iar stresul pe masura. 


danbrisse_andywright


Aceasta locatie a fost descoperita din intamplare, la sfatul unui tip care inchiria echipamente si cunostea foarte bine zona, pe nume Joe, dupa cum declara Dan intr-un interviu. Trebuie stiut ca pentru filmare a fost implicata o intreaga echipa, fiecare avand un rol bine stabilit. S-a urmarit intervalul climatic potrivit si, pentru a-si lua toate masurile de siguranta, acest tunel parasit prin anii 50-60′ a fost testat in prealabil. Fiind obisnuit cu freeride in salbaticie, acesta a fost prilejul ideal de a iesi din zona de confort si a incerca ceva complet diferit, dupa cum declara.

Ce a iesit este spectaculos si unic in sportul urban. Totusi trebuie avut in vedere ca oamenii sunt profesionisti si sportivi cu experienta in zona de extrem. O astfel de filmare se realizeaza cu multa pregatire si atentie la fiecare detaliu, asa ca nu incercati asa ceva acasa!



*sursa: www.youtube.com

*www.snowboarding.transworld.net

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *