Keep it vintage, but jump like RATs…petrecerea continua la altitudine cu atitudine la Ski Resort Transalpina

Unii dintre noi sunt cu gandul deja la primavara/vara, altii scot de la naftalina bicicletele si motoarele, dar putini stiu ca muntele de-abia acum isi arata adevarata frumusete. Zapada buna, distractie, soare si cel mai frumos bronz din tot sezonul. Temperaturile ciudate au mutat iarna cu o luna mai tarziu, astfel ca in ultima perioada stratul de zapada s-a marit, oferind impatimitilor de sporturi de iarna posibilitatea de a se bucura in continuare de zapada.



Show must go on!” cum spune celebra melodie. Asa se face ca acest weekend petrecem la altitudine in stil vintage, celebrand trecutul cu echipamente uitate prin debarale si haine ce ne aduc zambetele pe buze. Setati camerele pe filtre speciale, nu uitati ochelarii de soare in forma de stea si crema cu factor de protectie. Distractia se anunta pe cinste, good vibes si bineinteles zapada pentru toata lumea.



Iar daca Vintage nu te-a convins, atunci RAT (Rails, Airs & Trails 2k17) organizat de AMP este ceea ce trebuie. Eveniment de traditie ce sarbatoreste oasele rupte, sarituri spectaculoase si aduce in plin plan partea artistica din schi si snowboard.



Premiile si concursurile nelipsite, distractia la cote inalte si posibilitatea unor poze si amintiri de colectie intr-un weekend plin cu soare la Ski Resort Transalpina. Ne vedem pe partie?!

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *