Competitie OPEN de Slalom Urias in acest weekend la Ski Resort Transalpina

Poate cel mai bun loc, care rezista eroic in aceste conditii nefavorabile schiului de calitate la aceasta data, Ski Resort Transalpina gazduieste in acest weekend o competitie deschisa tuturor pasionatilor de schi si sport. In zona Lacului Vidra, pe varfurile ce depasesc 2000m inaltime, zapada persista pina aproape de luna mai. In imediata apropiere (7,5Km), la Obarsia Lotrului se afla intersectia cu Transalpina.


untitled


 

Inscrierile pentru aceasta competitie sunt inca deschise, la start putandu-se alinia orice iubitor al acestui sport. Se va desfasura intr-o singura mansa, in zona de sus a partiei, unde zapada se prezinta in strat suficient si ofera o siguranta pentru organizarea in conditii optime a evenimentului.

Caldura din ultima vreme a determinat administratia sa tina inchise partiile pentru turistii din timpul saptamanii, pentru ca weekendul ce vine sa ofere conditii bune pentru schi.  Asa cum se stie, numarul iubitorilor de zapada este mult mai mare la sfarsit de saptamana, fenomen des intalnit in Romania. 


IMG_0086


Spre finalul saptamanii sunt asteptate scaderi ale temperaturii si se anunta multa distractie pentru inca un weekend tematic marca SRT. Mai jos gasiti regulamentul si conditiile de inscriere. 

Ne vedem la concurs!

http://trans-alpina.ro

http://www.trans-alpina.ro/concurs/RegulamentconcursadultiCupaAllianz.pdf

http://www.trans-alpina.ro/concurs/Formular_inscriere_adulticoncursschi.pdf


*sursa:www.youtube.com


 

 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *