De ce am participa la un concurs pe zapada?

Toate statiunile montane se intrec in fiecare iarna pentru se a promova si pentru a atrage cat mai multi turisti prin strategii de marketing care mai de care mai inedite. Unele neortodoxe, cladite prin minciuna si servicii descrise pompos, iar altele prin livrarea mesajului fara brizbrizuri si inflorituri, ci transmitand turistului informatii de calitate, livrate in timp real si lasandu-l pe acesta sa gaseasca motivele pentru o vacanta. Pentru turist este foarte important acest mesaj pentru ca poate face diferenta intre o iesire ratata si o amintire frumoasa.

Am ales sa va prezentam astazi un alt gen de atractie, care are un rol important in promovarea unei statiuni, si anume: competitiile pe zapada care aduna la un loc sportivi profesionisti sau amatori.

Va prezentam o serie de motive care speram sa va convinga sa scapati de emotii si inhibitii atunci cand va aflati in situatia de a incerca o participare la un concurs.

  • In primul rand aceste competitii organizate au menirea sa educe, sa dezvolte spiritul competitiv, mai ales la varste fragede, totul desfasurandu-se intr-un mediu sigur, cu elemente de protectie si organizat in standarde  astfel incat iti vei putea permite sa practici la orice viteza sportul ales, iar excesul de adrenalina sa nu provoace accidente in afara spatiilor amenajate special.

7290-l


  • Vei avea ocazia sa socializezi si sa legi prietenii noi. Cand aduci doi oameni cu aceleasi pasiuni, cu siguranta nu se vor plictisi prea curand unul de compania celuilalt.

  • Premiile si momentul de glorie. Indiferent de premiu, a fi in centrul atentiei sau a camerelor foto/video confera un sentiment frumos fiecaruia dintre noi.

12783620_564739577015916_7455801668604517263_o

                                                                                                                *sursa: www.domnufoto.ro


  • Posibilitatea de a testa sau incerca cele mai noi echipamente in domeniu. Firmele producatoare aduc mereu produse performante pe care isi doresc sa le promoveze printre iubitorii de astfel de evenimente montane.
  • Testarea abilitatilor si controlul emotiilor. Atat in cazul celor mici, dar si in cazul celor mari, competitiile reprezinta un element important in invingerea emotiilor, iar excesul de adrenalina contribuie la instalarea unei stari euforice, plina de entuziasm. Sportul este cea mai buna metoda de a ne antrena mental pentru greutatile vietii!

gay-ski


  • Reduceri si promotii din partea organizatorilor, a sponsorilor si a partenerilor competitiilor. Totodata se poate intampla ca abilitatile tale sa fie descoperite de un promotor pentru competitii profesioniste.
  • Pozele si amintirile vor fi intotdeauna de nepretuit cand vei rasfoi peste ani arhiva personala.
  • Petrecerile ce urmeaza dupa aceste evenimente sunt de pomina. Aer curat, prieteni si muzica. Reteta ideala pentru distractia la inaltime.
  • Sa nu uitam ca sportul inseamna sanatate si un corp fit. Asa ca miscarea intr-un concurs te va tine intr-o forma maxima. Tocmai de aceea recomandam sa nu ziceti „nu” daca se iveste vreo competitie unde va puteti etala talentul.

water-slide-contest_03


Nu stiu ce am mai putea spune pentru a va convinge sa incercati. Sfatul nostru este sa nu stati pe bara si sa fiti primii pe lista de inscriere la concursuri. Tot ce trebuie sa stiti ca la competitiile OPEN, toata lumea este invitata. Ganditi-va ca va aflati la un restaurant cu open bar, unde ai ocazia sa incerci tot ce ti se pune in fata. Asa se face ca si la munte este bine sa incercam orice modalitate de distractie pentru ca timpul sa fie de calitate si calatoria noastra sa fie epica.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *