Concurs de slalom paralel la Ski Resort Transalpina – 3 februarie

Daca pana de curand am avut emotii cu privire la deschiderea sezonului de la Ski Resort Transalpina, iata ca de saptamana trecuta acesta si-a deschis portile…pardon…partiile, iar evenimentele au inceput sa se tina lant. 

Weekendul acesta, in data de 3 februarie, iubitorii de zapada vor putea participa la concursul de slalom paralel, pe care Ski Resort Transalpina il organizeaza in parteneriat cu Orange Romania. 

Doritorii se pot inscrie la fata locului prin completarea formularului pus la dispozitie de organizatori pana sambata, 3 februarie, ora 10.45. Varsta minima pentru participare este de 16 ani.



Competitia va aduna laolalta atat schiori profesionisti,  cat si amatori pentru a-si demonstra capacitatile si talentul in fata unui cronometru. Se lasa cu premii,  distractie si, speram noi, cu mult soare.

Detalii despre competitie, inscriere si regulament puteti citi aici.

NotaPrecizam ca spatiile de servicii: apreski-bar, apreski Sunny si inchiriere echipament sportiv aferente domeniului schiabil SRT sunt momentan inchise din cauza procedurilor legale de autorizare care trebuiesc parcurse.

Avand in vedere calitatea slabă a semnalului GSM nu este posibila plata cu cardul/POS.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *