Mai nebuni ca americanii pot fi doar rusii

La editia festivalului BoogelWoogel din anul acesta s-a intamplat ceva mai putin ortodox. Peste o mie de oameni, mai mult sau mai putin in stare de trezie au incercat doborarea unui record mondial pentru cel mai mare numar de schiori/snowboarderi fara haine pe partie.

Intamplarea a avut loc la Soci, statiunea din Rusia in care a avut loc Olimpiade de iarna din 2014, una dintre cele mai moderne statiuni din lume deschisa special pentru acest eveniment, cu investitii considerabile si munca sustinuta.

Imaginile surprinse de camerele video sunt cat se poate de funny, redand distractia si entuziasmul oamenilor prezenti. Daca stai un minut sa te uiti nici ca ti-ai da seama ca se intampla in Rusia, o tara unde inca se mai respecta dogma crestina si regulile sunt ceva mai stricte.


6547


Se asteapta raspunsul celor de World Guiness pentru omologarea acestui record inedit. De mentionat ar fi petrecerea care a urmat evenimentului si raurile de alcool ce au curs o data cu ea. Conditiile de primavara nu au reprezentat un impediment in realizarea acestui festival, ba dinpotriva zapada apoasa de primavara a facut mai interesanta coborarea pe schiuri sau placa.

In timp ce in alte parti ale lumii, inca se mai poarta distractia pe partii, in Romania din cauza conditiilor meteo primavaratice s-a pus lacatul pe instalatii, lucru care pe noi ne intristeaza profund. Nu putem decat sa ne uitam cu jind la filmuletul de mai jos si sa ne imaginam ca suntem si noi acolo, printre oamenii fara stare din Rusia. 


*sursa: youtube.com


 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *