Nou record mondial stabilit cu Hoverboard. Putin spus extrem!

Deja ne gandim la viitoarele mijloace de miscare in zonele aglomerate, iar iubitorii de adrenalina viseaza la senzatii tari cu ajutorul noilor gadgeturi in materie de zbor.

Francezul Franky Zapata a stabilit un nou record mondial cu ajutorul hoverboard-ul propulsat cu motoare cu reactie, zburand pe o distanta de 2.2 km, la o altitudine de 50 metri deasupra Mediteranei. Secventele din filmele SF au devenit o realitate prin executarea acestui experiment.


fly


Aceasta inventie a sa este derivata din Flyboard, dezvoltata in 2011, ulterior devenita celebra peste tot in lume, fiind apreciata de iubitorii de adrenalina pe apa. Diferenta intre cele doua mijloace de propulsie fiind facuta de viteza atinsa, altitudinea si legatura cu solul care lipseste la propulsia cu motoarele cu reactie. Va amintim ca la cel pe apa ajutorul vine din partea unui motor de la sol ce impinge apa prin mecanisme si duze speciale facand posibila propulsia.


franky-zapata-interview-23


Franky nu este la primul sau record stabilit si promite sa nu se rezume la acest prototip. Compania sa vrea sa patenteze si sa produca in regim comercial acest tip de aparat de zbor. Asemenea celui pe apa ne asteptam sa fie un succes rasunator, mai ales in randul iubitorilor de adrenalina care cauta mereusa ajunga la next level.


*sursa: www.youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *