144 zile de schi impreuna pentru un cuplu intr-un sezon! Asta da record

Un cuplu din Montana ne da o lectie pentru iubitorii de schi si viata de cuplu. Uniti de aceeasi pasiune pentru munte si zapada, sotii Torter petrec impreuna mai tot timpul, ajungand anul acesta la maximul de pana acuma, si anume 144 zile de schi. De mentionat faptul ca ultimii 18 ani au fost petrecuti pe schiuri, an de an sarind de 100 zile pe munte.


bob-sylvia-torter-big-sky-768x1024


Statiunea montana preferata a acestora este Big Sky in Montana. Recordul acestora este demn de luat in seama, fiind deja vedete la ei in comunitate. Nu au fost despartiti in nici un an, acoperind zone vaste cu pasiunea lor. In ciuda unei entorse si a unei pneumonii, acestia au reusit sa schieze 144 zile, cu 12 mai mult decat in anul precedent.


5


Deschisa in 1973, statiunea Big Sky situata in nord-vestul Montanei, cu o diferenta de nivel de aprox. 4300 m, este detinuta de Boyne Resorts, fiind o afacere de familie. Cuplul nostru este format din Bob, un fost militar in Armata Americana si Sylvia, nativa din Argentina, neavand nici o treaba cu schiul pana sa il intalneasca pe Bob.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *