O escaladare putin mai altfel…cu aspiratorul facuta de Sierra Blair-Coyle

Cum sa iti promovezi afacerea intr-un mod inedit?


146387209557430538b68a07.07670239


Intr-o piata comerciala sufocata de o multime de produse din aceeasi categorie, producatorii sunt provocati in fiecare zi sa gaseasca noi metode de a-si promova afacerea si de a vinde cat mai mult. Reclamele atractive, reducerile si stunt-urile de PR fac diferenta dintre o companie de succes si una care se chinuie sa supravietuiasca.


descărcare


Cea mai recenta campanie de promovare pregatita de cei de la LG face parte din categoria celor de succes, fiind totodata un experiment plin de adrenalina. LG a apelat la castigatoarea concursului de catarare US Extreme Rock Climbing 2015, Sierra Blair-Coyle pentru a-si promova noul aspirator Cord Zero K94SGN. Aceasta a avut misiunea de a demonstra puterea noilor aspiratoare LG catarandu-se pe o cladire folosind doua ventuze conectate la aspiratoarele LG. Aspiratoarele Cord Zero K94SGN au demonstrat ca pot sustine 70 kg (greutatea alpinistei, cat si greutatea echipamentului), iar operatiunea a fost un adevarat succes.

Cei de la LG s-au gandit si la varianta in care aspiratoarele nu ar face fata si pentru orice eventualitate au folosit franghii de sustinere pentru a nu-i pune in pericol viata Sierrei. Ca masura suplimentara de siguranta si incaltarile au fost dotate cu ventuze speciale. Intreaga operatiune a fost un succes, iar reclama a devenit in scurt timp virala pe internet. Totusi nu va repeziti sa cautati pe Google, caci acest model de aspirator nu este disponibil inca in Romania.


*sursa: www.youtube.com


 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *