Da oare Valentino Rossi semne de imbatranire?!

Aceasta intrebare, chiar daca este caraghioasa, vine in urma ultimei curse de MotoGP de la Sachsenring, unde Rossi a confirmat ideea implementarii sistemului de comunicatie intre motociclist si boxe.


8018


Asemenea sistemului din Formula 1, acesta a sugerat ca nu ar fi o idee rea sa poate fi accesibil si un sistem similar pentru castile moto. Punea acest lucru pe seama lipsei de informatii in anumite situatii, mai ales cand vremea este nefavorabila unei curse.


2016-05-03-11_27_34-Valentino-Rossi_-The-Doctor-Series-TRAILER-YouTube


Mai in gluma, mai in serios, legenda noastra a ignorat total indicatiile de la margine care l-ar fi ajutat major in ocuparea unui post fruntas la finalul cursei. In ciuda insistentelor de pe margine, Rossi a continuat cu gumele nepotrivite, fiind surclasat lejer de Marc. Spaniolul a anticipat excelent starea pistei si a schimabat la momentul oportun, fapt care i-a adus si victoria.


valentino-rossi-mugello-moto-gp


Afirmatia privind sistemul intercom a fost dezaprobata de Marquez, sustinand ca nu iti poate decat distrage atentia, motociclismul fiind axat pe concentrare, fiind unul cu fierul in timpul cursei. Insa o data cei doi „se inteapa” pe un subiect controversat ce poate sau nu vedea lumina zilei.

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *