Testul ghetii pentru acumulatorul extern KMAX 10 000mAh

Optimisti de fel, am acceptat intotdeauna o provocare buna, asa ca in urma unei idei venite din varf de munte, am decis sa provocam un acumulator extern asa cum nu a mai fost incercat pana acum. Nu este o enigma faptul ca bateriile de orice fel au de suferit la contactul cu temperaturile scazute. Cand ti-e lumea mai draga si ai nevoie sa filmezi sau fotografiezi, camerele sau telefoanele te lasa balta.


Picture 2928


Am vrut sa vedem pana unde putem merge cu garantia acestui acumulator, ce promite sa fie la fel de fiabil si eficient pe cat de placut la prima vedere. Compact, confectionat din materiale de calitate si prevazut cu doua lanterne, LED, suficient de puternice pentru a-ti putea monta cortul pe bezna.

  • Provocarea ghetii

Acumulatorul nostru a stat timp de 24 ore, intr-un congelator, fiind protejat doar de o folie subtire, transformandu-se incet, incet intr-un turture compact de gheata. Cred ca si cel mai optimist om, ar fi devenit sceptic la functionarea acestui accesoriu la prima vedere dupa inghet.


baterie 03


Maceta sparge cate o bucata din gheata, iesind usor la iveala forma bateriei, inghetata bocna, precum un dinozaur prins intr-o era glaciara. Spre surprinderea noastra, si cred ca si a voastra, functionarea a fost impecabila. La prima comanda cele doua lanterne functioneaza, urmand conectarea la o tableta. In ciuda abuzului din partea noastra, functioneaza perfect si a trecut cu brio neobisnuitul nostru test. Nu va ascund faptul ca aceasta a continuat sa incarce la cateva zile distanta un telefon cu o baterie de 3 000mAh complet 100%.

  • Specificatii

-Acumulator extern KMAX, 10000 mAh, Black
-Capacitate: 10000mAh
-Compatibil cu telefoane mobile, tablete si GPS
-Celula baterie 18650
-Material plastic
-Input: 5V/1A
-Output: 5V/1A
-Timp incarcare: 6-8h
-Doua lanterne LED incorporate
-Alte specificatii: pachetul contine 1 acumulator extern, 1 cablu USB.


baterie 02


  • Rezultat si concluzii

Putem sta linistiti de acum inainte pentru perioada de iarna, sau daca aveti drum la Polul Nord. Acumulatorul extern KMAX va functiona perfect in situatii de temperaturi extreme. Avand o capacitate generoasa, poate incarca util echipamentele electronice, este usor de transportat si prevazut cu doua lanterne puternice, acumulatorul Kmax devine nelipsit din aventurile noastre.



Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *