Jurnal de calatorie, surprins cu pachetul KMAX (P)

Cum ne sta cel mai bine noua, pe motor, in cea mai recenta calatorie am avut ocazia sa petrecem cateva zile intr-o locatie mai putin cunoscuta, dar extrem de frumoasa. Insula Samotraki din nordul Greciei, aproape de granita cu Turcia, este un loc special, retras, ce nu trebuie insa ratat de iubitorii de natura.


img_02092016_130032


Cu aceasta ocazie am putut testa cateva produse fara de care o calatorie este saraca in amintiri. Telefonul, care a devenit un accesoriu indispensabil, care tine loc de camera foto/video, GPS si mijloc de comunicare, camera foto/video sport cu multiple posibilitati de prindere, subacvatica pentru a suprinde toate momentele importante din vacanta si nu in ultimul rand o baterie externa, capabila sa ne tina in viata toate „jucariile” in cele mai izolate locatii.


output_aiz9qr


Pachetul KMAX este compact si eficient si am constatat noi ca se potriveste perfect in bagajul nostru, despre care stiti deja ca trebuie sa fie cat mai mic (va povesteam in articolul anterior ca pentru aceasta calatorie am ales sa mergem cu motocicleta asa ca fiecare spatiu liber conteza). Am renuntat de data asta la drona si alte accesorii, ba chiar si la o parte din haine, insa pot spune ca partea de tehnologie a fost complet acoperita de pachetul KMAX.

Telefonul Kmax One, cu o baterie de 3000 mAh iti ofera o autonomie care sa iti acopere nevoile pentru utilizarea zilnica, iar camera de 13 MP va surprinde la calitate excelenta peisaje si aventurile tale. Dotat cu o memorie de 16 GB este capabil sa iti stocheze cele mai reusite poze din vacante, iar functia GPS ne-a fost de mare ajutor in drumul nostru spre Grecia.


kmax-p2-01-1


Camera sport Kmax Sport One a devenit un ajutor de incredere pentru clipurile video pe care le facem, indiferent ca suntem pe motor, sarim cu parasuta sau inotam prin zapada iarna. Robust construita, cu optiuni de filmare 4K si cu multiple accesorii de prindere, astfel incat sa surprindem toate unghiurile posibile. Conectarea prin WiFi la aplicatia dedicata de pe telefon ne-a fost de mare ajutor deoarece am putut viziona in timp real filmarile facute.


H9金色 (1)


Sa va povestesc cum este sa te prinda asfintitul pe o plaja pustie si tu sa ramai fara baterie sau posibilitatea de a-ti incarca telefonul sau camera? Am gasit solutia pentru aceasta situatie,  bateria externa a devenit indispensabila in vacante si nu numai. Pe parcursul acestei calatorii nu ne-am facut nici macar o clipa griji ca am putea ramane fara baterie, caci cei 5000 mAh ai acumulatorului extern Kmax ne-au fost suficienti pentru reincarcarea gadgeturilor atunci cand „am ramas in pana„.


Picture 2928


Am ales acest pachet intrucat raspunde tuturor cerintelor noastre, iar raportul calitate-pret este unul imbatabil. Si-a facut treaba cu brio, iar rezultatele le puteti vedea in filmuletul de mai jos. 

*Folosind cuvantul VACANTA-MANSTARE la echizitie aveti parte de un cadou.


*Mai multe filme pe canalul nostru de youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *