„A Skier’s Journey” – o aventura ce merita urmarita

Cine este Jordan Manley? Poate ca nu ati auzit de el, insa e timpul sa retineti acest nume si o sa intelegeti pe parcurs de ce.


368160081


Jordan Manley este un personaj interesant, un „influencer„, o persoana de la care poti lua notite intrucat este reuseste sa seteze si sa reseteze intr-un mod inedit arta fotografiei in natura si in miscare. Numele sau a inceput sa apara pe la competitiile de fotografie inca de cand era un pusti, cand reusea sa surprinda cadre pe care nimeni inaintea nu a reusit sa nu le surprinda. Unghiuri, perspective, luminozitate. Stia ce isi doreste de la aceasta pasiune si, cu ajutorul fratelui sau si al prietenilor, a dus fotografia la un alt nivel.


images_user_50aa7c196563af0600000009_project_poster_wide_905126982


Curajos? Cu siguranta! Jordan isi tot repeta intrebarea: „Sunt o persoana careia ii place sa riste?” Raspunsul vine rapid: „Avand un frate mai mare, intotdeauna a trebuit sa tin pasul si sa incerc sa il intrec. E ceva firesc si cred ca fiecare si-a impins limitele, incercand sa il intreaca pe celalalt„.


378956352


Ca si fotograf senior pentru diferite reviste de sport, Jordan Manley a avut ocazia sa calatoreasca de la Polul Nord la Polul Sud si sa surprinda oameni care traiesc, muncesc si au activitati in munti. Impreuna cu schiorul Chad Sayers (Arteryx), Jordan produce „Calatoria unui schior” – o serie de filme si fotografii care aduc in fata privitorului o multitudine de culori din cele mai exotice locuri sau cele mai frumoase locuri de schiat din jurul Pamantului.

Pentru ca noua ni se pare un tip foarte tare, va lasam mai jos un link catre portofoliul sau.


*sursa : youtube


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *