Partiile din Sinaia vor fi deschise in weekend

Vremea care a tinut cu noi in ultima perioada, a facut posibil ca domeniile schiabile sa se deschida unul cate unul. Asa se face ca si in Sinaia, la cota 2000 m (golul alpin), sa fie deschise in acest weekend cele doua partii, Valea Dorului si Valea Soarelui.


DSCN5693

Stratul de zapada este consistent si amenajarile au fost facute pentru a putea practica sportul alb. Situatia cu cei doi administratori se mentine la fel, deoarece nu au fost terminate amenajarile la noua instalatie de telegondola. Drumul pana la cota 1400m prezinta portiuni fara asfalt in ultima portiune si nu este practicabil si intretinut pe perioada iernii. Se anunta precipitatii putine, iar in conditii de vant puternic, ‘Fosila‘, aka telecabina veche nu functioneaza. Se merge pe principiul ‘cum o fi norocul’. De retinut ca in afara zonelor schiabile amenajate poti intalni obstacole din pricina lucrarilor din aceasta toamna si nu ar fi bine sa va aventurati fara cunoasterea zonei foarte bine. Weekendul este foarte aglomerat pe Valea Prahovei, asa ca va trebuie multa rabdare pentru a putea schia.


DSCN9359


Din aceste considerente ai putea sa iei in calcul mijloace alternative de drum sau zone de schi, chiar daca sunt ceva mai departe.


IMG_0178



Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *