DJI demoleaza din nou tot ce stiam odata cu lansarea Phantom 4 Pro si Inspire 2

Inca o data DJI ne arata cine face legea in materie de drone. Ultimele informatii aparute in presa despre modelele Phantom 4 Pro si Inspire 2 duc stacheta mult peste aparitiile competitorilor. Compania este pe val datorita lansarii noii drone Mavic, companionul perfect pentru orice vacanta si competitorul direct al celor de la GoPro, pentru produsul Karma, net inferior la performante si se pare cu multe hibe de fabricatie.


output_5ovhkd

Modelul Phantom 4 Pro duce calitatea imaginii captate si a modului inteligent de operare la un alt nivel, cu o camera de 20MP capabila sa surprinda cadre 4K/60 la 100Mbps si in format DNG RAW, cu ajutorul lentilelor construite din 8 element aranjate in sapte grupuri. Pretul va fi in jur de 1699 euro pentru Phantom 4 Pro si 1999 euro pentru Phantom 4 +


dji-phantom-4-pro-02


Autonomia de zbor a fost imbunatatita si i-au fost adaugati senzori optici si senzori cu infrarosu pe laterale, iar Modurile Inteligente de Zbor au fost extinse. Carcasa este construita din aliaj de titan si magneziu care ii sporeste rigiditatea si ii reduce greutatea.


dji-inspire-2-1024x487


Inspire 2 prinde o viteza de 108km/h, iar capacitatea de zbor i-a fost imbunatatita cu noi moduri de a pilota – Spotlight Pro si i-au fost adaugate inca doua directii de evitare a obstacolelor. Prevazut cu Zenmuse X5S sau Zenmuse X4S, Inspire 2 poate reda video pana la 5.2K/30 in CinemaDNG cu 4.2Gbps si 4K/60 cu 100Mbps . Pretul asteptat pentru Inspire 2 este 3399 euro.

Cele doua modele imbunatatite sunt dovada ca DJI acorda mare importanta feedback-ului utilizatorilor si incearca sa vina mereu cu inovatii, demonstrand inca o data ca isi merita pozitia de lider in domeniul dronelor.

Noile modele de la DJI vor fi disponibile cu precomanda pe site-ul www.gnex.ro. Folosind codul NAMSTAREDJIFAN veti avea parte de o surpriza.



*sursa : youtube


 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *