Cum ne gasim claparii potriviti? Solutia in cativa pasi

Mereu un chin, alegerea unor clapari devine dintr-o simpla alegere un task extrem de dificil intr-o piata extrem de bogata si variata. Companiile producatoare reusesc in fiecare an sa inoveze si sa aduca modele din ce in ce mai performante pentru toti iubitorii de zapada astfel incat sa multumeasca pe toti.



Ce facem pentru a gasi perechea potrivita? Pentru cei cu experienta care au cativa ani de testare in spate, acest task este relativ usor caci avem cunostintele necesare pentru a sti ce trebuie sa cautam si ce produs se pliaza pe nevoile noastre.



Pentru cei cu mai putina experienta, dar si pentru incepatori, dar si pentru oamenii care nu sunt dispusi sa piarda timpul cu informatii stufoase sau mersul prin magazinele de profil, producatorul K2 a creat SKI BOOT FINDER –  o platforma on-line usor de foloist, cu o  serie de intrebari cheie, extrem de intuive prin pictograme ce te poate indruma spre alegerea potrivita.



Bineinteles optiunile sunt puse la dispozitie din gama K2 de produse. Insa acest lucru nu poate reprezenta un impediment. Odata ales un produs in functie de alegerile facute, acesta poate fi comparat cu produse similare, munca fiind usurata considerabil. Avand rezultatul aplicatiei,  nu mai ramane nimic de facut decat sa ne alegem un produs din gama potrivita.



Initiativa acestei platforme este foarte buna si poate fi aplicata pe o raza extinsa de produse si servicii. Cu cat tehnologia si nevoia de cumparaturi on-line creste vom asista cu siguranta si la explozie in acest domeniu cu informatii utile, la indemana utilizatorului si cat mai complete pentru ca alegerea sa fie cat mai aproape de nevoile fiecaruia.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *