Condimenteaza-ti vacanta cu gadgeturile potrivite

Oficial am intrat in vara, vacanta e planificata, bagajele aproape facute, zilele pana la concediu au inceput sa scada, asa ca nu ne ramane decat sa punem la punct ultimele detalii pentru a avea o vacanta perfecta si pentru a ne intoarce cu amintiri extraordinare. Pe langa lucrurile uzuale din bagaje, cardurile cu bani, mai facem loc trebuie sa facem loc si pentru accesoriile tehnologice preferate. De la banala camera foto, inlocuita mai mereu de telefoanele performante, tablete sau mijloace de transport trebuie sa avem grija sa nu uitam nimic acasa.



In prezent, piata tehnologica ne pune la dispozitie o gama larga de produse ce ne pot ajuta sa surprindem cele mai frumoase momente din vacanta, fara a fi nevoiti sa caram un bagaj suplimentar pentru transportul lor si fara a ne lasa lefteri inainte de concediu. Ce nu ar trebui sa iti lipseasca din bagaj vara asta:

  • Camera sport. Am ales SJCAM SJ7. Cel mai nou produs, capabil de imagine 4K, accesorii pe masura si carcasa impermeabila. Echipata cu un card microSD de 64GB, vei avea grija sa nu pierzi nici o imagine. Usurinta la utilizare, aplicatia dedicata si telecomanda pentru control la distanta fac din SJ7 accesoriul ideal in materie de camere sport.


  • Aducem si ceva mai inedit in acest segment dedicat foto/video. Camera Xiaomi 360. Echipata cu doua lentile si o rezolutie combinata de 5.2K poate transforma modul in care vedem si redam aventura noastra astfel incat perspectiva asupra locatiilor surprinse sa fie si mai intensa. Construita din materiale de calitate, compacta, cu un trepied in pachet si aplicatie ce ne leaga cele doua imagini, este un accesoriu ideal pentru locatiile de vis pe care le vizitam.


  • Nu avem cum sa ocolim nici segmentul dronelor. Aici am ales cel mai nou, compact si inteligent gadget venit de la gigantul producator DJI. Zburatorul se numeste SPARK si este optiunea ideala pentru vacanta si pentru transportul in avion. Capabila sa stea pana la 16 minute in aer, cu stabilizare a imaginii si suficiente functii inteligente pentru a face din oricine un operator profesionist de drona fara prea mare instruire. Controlabila cu ajutorul telefonului mobil, telecomanda sau doar gesturi.

content_DJI_Spark_Ocean


  • In materie de transport va propunem trotinetele electrice. Aici aveti de unde alege. Compacte pentru a incapea in portbagajul masinii, cu suficienta autonomie astfel incat sa poti face un tur de oras pe zi. Devin o realitatea a transportului eficient, ecologic si rapid. De ce nu ar fi capabile sa ne scape si de bataia de cap reprezentata de parcarea masinii in locurile turistice si evitarea amenzilor inutile?


  • Fara doar si poate un Lazy Bag (saltea gonflabila) va fi alegerea potrivita pentru momentele de relaxare. Ergonomia, umflarea rapida sunt atuurile ce il fac ideal pentru orice locatie. Fie ca suntem in varf de munte sau pe nisipul fierbinte, salteaua va avea grija sa ne ofere confortul si relaxarea de care avem nevoie. Construit in materiale rezistente face face fata cu brio la  orice suprafata.


  • Nu trebuie sa uitam nici gadgeturile la purtator. O bratara inteligenta ne poate ajuta sa ne monitorizam orice miscare si ne poate indica atunci cand ne suna telefonul sau primim mesaje importante. Va propunem bratara inteligenta de la Xiaomi. Mica, confortabila, waterproof si asortabila la orice garderoba. Poate analiza miscarea zilnica, numarul de calorii, calitatea somnului si totodata vei putea primi notificarile de pe mobil. Pretty smart, no?! 😀

img_05112016_122832


Acestea sunt doar cateva din recomandarile noastre pentru ca vacanta ta sa fie una memorabila, acum nu trebuie decat sa iti notezi in calendar numarul de zile ramase pana la vacanta si sa ai grija ca toate aceste gadgeturi sa fie incarcate :).

Enjoy holiday!

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *