Viata pe plaja – accesorii must have

Daca nu ai plecat inca in concediu si nu ai apucat sa iti faci bagajele, iti recomand trei accesorii pe care eu mi le voi pune vara asta in valiza. Fiecare din cele trei produse costa putin, ocupa putin spatiu in bagaj si iti promit ca vor transforma vacanta intr-una relaxanta si confortabila.

  1. Talpicii invizibili cu adeziv pentru plaja 

Realizati din material ultrasubtire, rezistent la apa, talpicii invizibili cu adeziv sunt cea mai noua aparitie din acest sezon in materie de confort pe plaja. Fie ca nu suporti incaltamintea, fie ca esti sensibil la contactul cu pietricele, acesti talpici iti vor fi de mare ajutor cand temperaturile ridicate vor incinge nisipul. Usor de folosit si reutilizabili, iti vor proteja pielea talpii intreaga zi.


Pair of Beach Invisible Thermal Insulation Anti-slip Sticking Foot Insoles Protective Socks Pads


2. Masca de snorkeling cu sistem de prindere pentru camera sport

Compatibila cu aproape toate modelele de camere sport de pe piata, masca de snorkeling pe care vi-o propun se aseaza perfect pe fata, oferind vizibilitate 180 grade. Este  confectionata din material hipoalergenic si silicon care permite o buna etanseizare la contactul cu apa. 


Water Sports Full Snorkeling Mask Diving Equipment Swimming Glasses for Action Camera DV


 

Water Sports Full Snorkeling Mask Diving Equipment Swimming Glasses for Action Camera DV


 

3. Fotoliul gonflabil

Cantarind doar 260 gr, acest fotoliu gonflabil poate sustine pana la 150 kg. Este confectionat din materiale rezistente la uzura si temperaturi inalte, usor de curatat si depozitat si mai ales, nu necesita pompa pentru a fi umflat. E suficient sa il misti contra vantului pentru a-l umfla si e gata pentru a fi folosit. 


Image result for inflatable chair sofa


 

Voi ce alte accesorii luati cu voi in vacanta? 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *