Joyor Venom vs Kult77 (500w) – Care este cea mai buna alegere intre cele doua trotinete electrice?

Astazi punem fata in fata doua dintre cele mai complete si complexe trotinete electrice pliabile disponibile la vanzare in Romania. Noul Joyor Venom si Kult77 reprezinta mijloacele ideale pentru transportul rapid, ieftin, ecologic si eficient din orasele noastre aglomerate.



Daca pana acum varful de gama era dominat clar de modelul Kult77 cu acumulator de 26Ah, supranumit un SUV in acesta lume a vehiculelor electrice datorita gabaritului, greutatii si specificatiilor sale, mai nou avem alternativa modelul Joyor Venom. Acesta vine cu un acumulator de 18Ah, suficient pentru a depasi lejer 50 km autonomie la o viteza de deplasare buna si un sistem de franare eficient pe ambele roti cu disc si sistem ABS.



Kult77 dispune de un cadru robust, rezistent pentru conditiile noastre deloc „friendly” de trafic, dar si o greutate de 25 kg, lucru ce poate fi un adevarat inconvenient pentru cei ce doresc o trotineta portabila usoara.

Joyor Venom cantareste in jur de 22 kg, este ceva mai usoara, are un acumulator ceva mai mic de 18Ah, dar are cateva atuuri in plus si un design in linia modelelor din gama Joyor, fiind bine inchegat si elegant. Placa de sustinere pentru picioare este marita, cu suprafata gumata pentru o aderenta mai mare, lumini pentru semnalizare, suspensii mai eficiente si frane tip ABS.



Ambele modele sunt capabile sa depaseasca lejer autonomia de 50 km la o viteza buna de croaziera intre 15-25 km/ora. Destinate in continuare pentru folosirea pe trotuare si pe pistele pentru biciclete, asigura un mers confortabil datorita suspensiilor fata/spate si a cauciucurilor pe 10 inchi pneumatice.

Cum niciodata nicio alegere nu este usoara, intre cele doua modele, Joyor Venom sau Kult77, diferentierea tine mai degraba de gust si greutatea celui care merge, Kult fiind capabila sa transporte sarcini mai mari fara probleme datorita cadrului construit robust si a acumulatorului de 26Ah ce transmite suficienta putere motorului de 500W (nominal).



Intretinerea pentru fiecare model in parte presupune verificarea periodica a angrenajelor si suruburilor, folosirea unor spray-uri pentru degresare/curatare si ungerea pieselor in miscare. Pentru a preveni penele se poate folosi o solutie „pana prevent” disponibila in comert. Nivelul de impermeabilitate este bun la ambele trotinete, trebuie avut insa grija la uzura in timp si la aparitia diverselor locuri de patrundere a umiditatii, fapt pentru care este indicata o vizita la service ori de cate ori este nevoie.

In concluzie atat Kult77, cat si Joyor Venom reprezinta mijloacele ideale de locomotie in orasele aglomerate, asigurand o autonomie mare, confort sporit si siguranta pentru o naveta zilnica. Diferentele dintre cele doua modele nu sunt foarte mari, iar alegerea tine de gust si nevoia fiecaruia dintre noi.

*Ambele modele, precum si toata gama Joyor, pot fi testate si achizitionate AICI


*Like | Share | Subscribe

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Joyor Venom vs Kult77 (500w) – Care este cea mai buna alegere intre cele doua trotinete electrice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *