Cum a fost experienta UniVRse! Afla in testul nostru si poti castiga o invitatie de doua persoane

Iti doresti sa evadezi din jungla de beton, dar nu ai suficient timp ?!?
In acest weekend s-a deschis locul potrivit unde dorinta ti se poate indeplini, UniVRse. Proaspat deschisa, locatia dispune de cele mai avansate tehnologii in materie de VR, care iti permit sa prinzi aripi si sa te transpui, experimentand realitatea virtuala cu cele mai noi si mai performante gadgeturi. Asa cum ii spune si numele, uniVRse este universul VR-ului, cel mai nou concept de pe piata, dotat cu cele mai multe perechi de ochelari HTC Vive la nivel national.



Destinat tuturor persoanele de la varste fragede pana la cei mai mari, UniVRse este locul in care vei putea trai experienta vietii tale, folosind KatWalk (o premiera pentru Romania), platforme omnidirecționale, pe care te poti deplasa in timp real, toate miscarile din mediul fizic fiind redate in mediul virtual, integrandu-te in felul acesta in joc propriu-zis. Diferenta dintre ochelarii de KatWalk si ochelarii de VR este data de faptul ca ai spatiu nelimitat de miscare, in timp ce realitatea virtuala iti impune o limita de 5m, iar experienta este mult mai intensa. Cei de la UniVRse dispun de 4 astfel de aparate care se pot conecta pentru experienta multiplayer. 



Jocurile nu sunt singurele experiente pe care te poti simti in VR. In realitate virtuala poti calatori, poti invata despre istorie, medicina si in plus poti intra cu prietenii intr-un escape room.
Din aceasta sala plina de tehnologie nu lipsesc consolele clasice ori simulatoarele de jocuri auto, iar pentru iubitorii de fotbal si Playstation exista si posibilitatea de a se relaxa la o FIFA.


Am testat personal tot ce se putea, dar am fost uimit de KatWalk, poate fiind si prima pe care am incercat acest tip de aparat, insa va garantez ca nu se compara cu nimic din zona de VR. La inceput experienta poate parea greoaie pana te adaptezi la aparat, dar dupa ce incepi sa realizezi cum sa iti folosesti functiile motorii, totul devine simplu. Spun simplu si totusi mint, pentru ca ai nevoie si de conditie fizica. In 20 de minute de joc am obosit extrem de mult, de parca as fi fost o ora la sala. Nu am crezut ca este atat de solicitant si totusi realitatea pe care mi-a indus-o a facut sa uit de oboseala.



Ca sa va conving ca este destinat tuturor am sa va spun ca o persoana care a participat la eveniment doreste sa isi aduca angajatii in acest loc pentru un team-building, fain nu?

Ce as putea sa va mai spun mai mult decat sa mergeti pe Calea Mosilor, nr. 21 si sa incercati pe pielea voastra. Merita!!

Si pentru ca vrem sa oferim si voua posibilitatea de a incerca minunatul KATwalk, punem la bataie 2 carduri pentru fanii Namstare. Trebuie doar sa dai like paginii Namstare.ro si sa raspunzi la intrebarea „Care este numele platformei omnidirectionale care te transpune in realitatea virtuala?”. Giveaway-ul este deschis pana luni, 23 aprilie, ora 12. Extragerea va avea loc prin intermediul random.org la ora 18, in aceeasi zi si va fi postat pe pagina de Facebook Namstare.ro.



Dumitrache Gabriel

"Lenea este obiceiul de a te odihni în avans" "Mereu cu capul in nori"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *