Soelden da startul competitiilor sporturilor de iarna – Cupa Mondiala de Schi Alpin

Nu stiu daca va aduceti aminte, insa toamna trecuta pe vremea asta anuntam ca un val de precipitatii va acoperi intreaga Europa, iar diferentele de temperatura vor favoriza caderi masive de zapada. Ei bine, iata ca anul acesta avem fix acelasi tipar meteorologic. 

Valul de frig a acoperit deja vestul Europei, iar zona Alpilor este in mijlocul ”actiunii”.  Se asteapta caderi masive de zapada la altitudini ridicate, ceea ce nu poate decat sa ne bucure dat fiind faptul ca vara aceasta stratul de zapada de pe ghetari s-a cam dus. La Kitzsteinhorn, stratul de zapada a disparut complet, antrenamentele pentru competitii avand loc in conditii extreme pe gheata, dupa cum reiese din postarile de pe Instagram.



Caderile masive de zapada anuntate pica la tanc pentru ca FIS a anuntat deja ca pe 26 octombrie incepe Cupa Mondiala de Ski Alpin la Soelden.Ladies first” este sloganul cu care debuteaza aceasta etapa de slalom urias feminin care va avea loc sambata viitoare, urmand ca intrecerea masculina sa aiba loc duminica. Mai multe detalii aici.



Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *