UK pregateste unul din cele mai mari domenii schiabile artificiale

Nici nu s-a dus bine sezonul de iarna, ca marii dezvoltatori din domeniul sporturilor de iarna din afara deja pregatesc urmatorul sezon si planuiesc dezvoltarea serviciilor astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor tuturor iubitorilor de zapada si sporturi in aer liber. 

Afan Valley Adventure Resort din South Wales (Marea Britanie) este locatia unde se va deschide unul din cele mai mari domenii schiabile artificiale. Desfasurat pe o suprafata de aproape 2 km, domeniul este construit de compania Northern Powerhouse Developments (NPD) care isi propune sa ofere iubitorilor de sporturi de iarna o experienta inedita, plina de adrenalina si multa distractie intr-o singura locatie.


Pentru realizarea acestui proiect ambitios si-au dat mana Snowsport Cymru Wales impreuna cu Briton Engineering Developments, unii din cei mai experimentati consultanti si dezvoltatori de aparatura necesara pentru producerea de zapada artificiala. Domeniul schiabil va include 4 zone: alpina, padure, trails si zona extrema, cu diferite niveluri de dificultate, astfel incat turistii vor avea parte de activitati variate.

Si pentru ca dezvoltatorii nu se gandesc doar la perioada de iarna, pe timpul verii aici vor avea loc tot felul de activitati interesante – de la downhill la sporturi pe apa, tiroliene prin padure, biking, hiking, dar si traininguri de supravietuire intrucat Academia de Supravietuire Bear Grylls a anuntat ca isi va muta sediul din Europa aici. 



Tot acest domeniul schiabil artificial va fi completat si de magazine, restaurante, dar si spatii de cazare de lux cu spa si facilitati pentru cei care vor sa isi refaca conditia fizica dupa o zi de dat.

Mi-ar placea sa scriu intr-o zi o astfel de stire si despre planurile de dezvoltare din Romania, insa am un feeling ca mai e mult pana acolo. Intre timp, nu putem decat sa stam cu ochii pe vecini si sa ne punem bani deoparte pentru vacante petrecute la ei.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *