Kaabo Mantis – cea mai buna trotineta electrica din gama sa

Trotineta electrica Kaabo Mantis – cea mai buna alegere din gama trotinetelor de oras

V-am obisnuit sa va prezentam cele mai noi modele de trotinete electrice de pe piata, iar de data aceasta avem pentru voi un nou brand de trotinete pe care il veti intalni din ce in ce mai des pe strazile din Bucuresti. Vorbesc despre trotinetele electrice de la Kaabo, un brand cunoscut la nivel global pentru trotinetele electrice off-road pe care le produce. Pe langa divizia de off-road, Kaabo produce si trotinete pentru oras, care vin in mai multe variante de configuratie a acumulatorului, menite sa se adapteze nevoilor utilizatorilor.




Gama pentru oras este numita Kaabo Mantis si vine in 3 variante – designul este acelasi, difera doar acumulatorul si motorul.

Acumulator 48V 13AH, motor brushless 800W

Acumulator 60V 17.5AH, 2 motoare brushless de 1000W

Acumulator 48V 17.5AH, motor 800w

Acumulator 60V 18.2AH, motor 1500w

Acumulator LG 60V 24.5AH, LG, 2 motoare brushless de 1000W

Acumulator LG 60V 24.5AH, 2 motoare brushless x 1000W, controller Minimotors


trotineta electrica kaabo mantis

Kaabo este unul din cei mai cunoscuti producatori de vehicule electrice personale din China, care a fost fondat in anul 2013, dupa o lunga perioada de cercetare si dezvoltare in acest domeniu. Trotinetele electrice Kaabo se evidentiaza prin calitatea materialelor din care sunt realizate, dar si prin serviciul de customer care care acopera atat Europa, America, dar si Asia.

Filosofia Kaabo este bazata pe SIGURANTACONFORTPROTECTIA MEDIUL INCONJURATOR SI DESIGN ATRAGATOR, iar misiunea Kaabo este aceea de a oferi utilizatorului un stil de viata inovativ, rapid, dar si cu un design placut.

Specificatii trotineta electrica kaabo mantis

Kaabo produce trotinete electrice de inalta calitate la preturi avantajoase. Trotinetele electrice Kaabo sunt definite prin rezistenta la uzura si fiabilitate, fiecare model fiind realizat manual si testat indelung pentru a pune la dispozitie cea mai recenta tehnologie. Fie ca vor fi testate pe teren accidentat, fie ca vor fi utilizate pe sosele sau drumuri cu denivelari, trotinetele electrice Kaabo vor intrece la capitolul performanta orice alta trotineta electrica din categoria sa.

Avantajele trotinetelor electrice Kaabo

Sistem de pliere in 3 pasi

Sistemul de pliere in 3 pasi este unul rapid care iti permite sa castigi timp pentru aventurile tale in natura alaturi de trotinetele KAABO.

Trei trepte de viteza

Cele trei trepte de viteza iti permit sa adaptezi viteza la tipul de teren abordat si la conditiile de trafic intalnite.

Sarcina maxima

Trotinetele electrice KAABO pot suporta sarcina maxima de pana la 150kg. 

Sistem de franare EABS / ABS

Franele performante asigura oprirea in conditii de siguranta, chiar si la viteze mari.

Motoare puternice, brushless

Trotinetele electrice Kaabo sunt dotate cu motoare de tehnologie germana, brushless, care pot dezvolta pana la 5400w.

Suspensii hidraulice

Suspensiile hidraulice cu care sunt dotate trotinetele electrice KAABO asigura o deplasare confortabila, chiar si pe teren accidentat.

Trotinetele electrice Kaabo Mantis sunt proiectate pentru utilizatorii care au nevoie de autonomie ridicata, acceleratie puternica, performante excelente pentru trasee variate, acumulator generos, dar si portabilitate. Cadrul este realizat din aluminiu aviatic (T6061) si piese forjate, cantarind 22 kg (Mantis 48V 13AH, 800W) si 28,5 kg (Mantis, 60V 24.5AH, ACUMULATOR LG, 2 X 1000W). Aceasta trotineta este cea mai usoara din gama Kaabo disponibila in Romania, se pliaza usor, se transporta usor, iar motorul puternic asigura urcarea cu usurinta a pantelor cu inclinatie de pana la 35%.

Fie ca optati pentru varianta cu un motor de 800w, fie ca optati pentru varianta cu 2 motoare, trotineta electrica Kaabo Mantis va asigura intotdeauna o buna acceleratie, indiferent de tipul de teren. Are o autonomie de pana la 100km (Mantis, 60v 24,5Ah, 2x 1000w), iar viteza maxima ajunge la 60 km/h.

Suspensia cu brat oscilant din fata si spate asigura un confort sporit in deplasarile lungi, fiind unele din cele mai rezistente de pe piata. Franele cu disc ofera un control complet in timpul deplasarii, asigurand conditii maxime de siguranta chiar si la viteze mari.

https://www.youtube.com/watch?v=m8u54qFOoe4

Trotineta electrica Kaabo Mantis este prevazuta cu pneuri de 10 inch, pneumatice (CST) care ofera o buna aderenta. Garda la sol este de 14 cm, suficient pentru a aborda borduri sau diferente de nivel in asfalt.

Sistemul de iluminare cu 2 LED pe fata si benzi iluminatoare pe lateral iti asigura vizibilitatea in conditii de lumina scazute.

Incarcarea dureaza intre 6 (incarcator 4 AH) si 12 ore (incarcator 2 AH), in functie de incarcatorul cu care se realizeaza aceasta operatiune.

Sunt disponibile pe www.kaabo.ro.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Kaabo Mantis – cea mai buna trotineta electrica din gama sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *