Kaabo Wolf Warrior 11 – distractia incepe unde se termina asfaltul!

Despre trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11 s-au spus multe lucruri in online, s-au dovedit multe in offline, cert este ca si-a atras repede un renume in ceea ce priveste performanta si nu putini sunt cei care ravnesc la ea. Cu specificatii de top si cu cifre care impresioneaza audienta, aceasta si-a facut rapid loc in peisajul din Bucuresti, fiind o trotineta electrica care atrage atentia pe strada.

trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11

In primul rand atrage atentia prin dimensiunile sale, fiind o trotineta electrica mare, cu o greutate de 44 kg (Wolf Warrior 11) si 46 kg (Wolf Warrior 11+). Este disponibila in 2 variante – Wolf Warrior 11 cu acumulator de 60v 26Ah si Wolf Warrior 11+ care este prevazuta cu acumulator LG de 60v 35Ah. Aceasta din urma este dotata cu accelerometru Minimotors, frane ABS si senzor de amprenta pentru deblocare.

De ce ne place?

Trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11 nu este o trotineta pe care o pot manevra usor femeile datorita greutatii. Este potrivita pentru persoanele care au o greutata mai mare, sarcina maxima fiind de 150 kg pentru Wolf Warrior 11 si 200kg pentru Wolf Warrior 11+. Aceasta este un mix intre o bicicleta de downhill, o trotineta electrica si o motocicleta de motocross. Asadar o bestie electrica care ofera adrenalina celor care stiu sa o manevreze.

trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11

Cadrul din care este alcatuita trotineta este din aluminiu aviatic T6082 si piese forjate. Cele 2 motoare brushless de 1200w dezvolta o putere maxima de 5400w, oferind astfel o acceleratie puternica demna de o bestie electrica.

Impreuna cu acumulatorul de mare capacitate, trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior ofera o autonomie de pana la 100km sau 70km in modul DUAL (WW11) si 150km sau 90km in modul DUAL (WW11+). Configuratia de mai sus ii permite sa abordeze cu usurinta pante cu inclinare de pana la 45 de grade. Asta o face ideala pentru drumetiile pe teren accidentat sau urcarea pe rampe inalte.

trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11

Trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11 este pliabila, insa dimensiunile mari (1157 x 270 x 480 mm) o fac sa fie greu de transportat in mijloacele de transport in comun sau in portbagajul masinilor hatchback. O asemenea trotineta electrica merita un spatiu generos, precum al unei masini SUV.

Setari si parametri

Ce este interesant la aceasta trotineta este faptul ca poti seta parametrii in care vrei sa functioneze. Poti limita cuplul motorului si chiar si viteza maxima, pentru a-ti crea propriile limite de siguranta.
Dupa cum spuneam, aceasta trotineta se diferentiaza de celelalte trotinete electrice prin tehnologiile pe care le imbina: furca dubla ne duce cu gandul la bicicletele de downhill, suspensiile hidraulice si cauciucurile de offroad o scot din aria trotinetelor electrice cu care ne-am obisnuit. Pneurile de 11 inch sunt ideale pentru offroad, aditional se pot monta si pneuri de oras pentru deplasarea zilnica pe asfalt. Garda la sol de 20 cm ofera vizibilitate utilizatorului si permite abordarea tuturor tipurilor de teren.

Sistemul de franare EABS si ABS ii permit o franare rapida in conditii de siguranta. Luminile frontale LED si cele laterale ofera o vizibilitate optima din toate partile.

Timpul de incarcare ajunge la 13 ore folosind incarcatorul de 2A sau la 7 ore folosind fast chargerul de 4 A.

Asadar, este o trotineta foarte puternica. Recomandam utilizarea echipamentului de protectie, si aici nu ma refer la casca pentru bicicleta si cotiere de plastic, ci la echipament moto. Viteza cu care aceasta se poate deplasa ajunge la 80 km/h ceea ce o plaseaza in categoria vehiculelor electrice rapide si care, manevrate necorespunzator, pot produce accidente grave.

Trotinetele electrice Kaabo Wolf Warrior sunt disponibile aici!

Specificatii tehnice trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11:

Material cadru: aluminiu aviatic (T6082) si piese forjate
Motor: Brushless Motor, 2 x 1200w, Putere maxima: 5400w
Acumulator: 60v 26Ah
Timp incarcare: 13h+ (la 2A)    //   7h+ (la 4A)
Accelerometru: 3 viteze, model sport rezistent la socuri
Autonomie maxima: 100km sau 70km in modul DUAL
Viteza maxima: 80km/h (Dual mode)
Unghi inclinare panta: 45 grade
Frane: Fata / spate hidraulica + EABS
Furca dubla cu amortizoare
Pneuri: 11inch (pneuri off-road), aditional se pot monta pneuri pentru oras
Suspensii: Fata / spate – hidraulice
Garda la sol: 20 cm
Iluminare: Faruri LED – 2 x 12w + 3w
Display: LCD
Slot USB pentru incarcare dispozitive  mobile
Greutate: 44kg
Sarcina maxima: 150kg
Dimensiuni pliata: 1157 x 270 x 480 mm
Dimensiuni depliata: 1260 x 660 x 1250 mm
Waterproof: IPX5

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *