DJI Mavic Mini 2? Imagini ”scapate” pe internet

DJI Mavic Mini a uimit inca de la lansare, cererea fiind cu greu satisfacuta de capacitatea de productie si livrare in toata lumea. Chiar daca a fost special construita pentru a raspunde legislatiei care prevedea inregistrarea dronelor mai grele de 250 gr, consumatorii au simtit nevoia unui produs mai evoluat din punct de vedere al camerei de filmare, conectare pentru a mari raza de actiune si senzori de evitare a obstacolelor.

DJI-MAVIC-MINI-2

Zvonurile aparute la scurt timp dupa lansarea DJI Mavic Mini despre un model mai avansat au inceput sa se concretizeze. Astfel, au aparut pe internet cateva imagini cu ceea ce se preconizeaza a fi urmatoarea versiune de Mavic Mini 2.

Ce aduce nou DJI Mavic Mini 2?

Asadar Mavic Mini 2 (asa l-am botezat noi) va dispune de o camera imbunatatita (posibil 4K), cu stabilizare pe 3 axe, sustinuta de tehnologia Hasselblade (ca fratele mai mare Mavic 2 Pro).

DJI-MAVIC-MINI-2-2DJI-MAVIC-MINI-2-3

Timpul de zbor probabil va fi tot in jur de 30 minute, posibil mai mult, folosindu-se acumulatori de capacitate mai mare. Vorbim de o greutate a aeronavei ce va fi intre 350 -500 gr. Bratele vor fi in continuare pliabile si din poze ne dam seama ca vor fi utilizate elice low-noise.

Raza de actiune va fi probabil intre 5-7 km, folosindu-se mai multe sisteme de conectare si nu doar wifi, cum aveam pe varianta anterioara – Ocusync ce va permite si manevrarea cu ajutorul ochelarilor VR DJI Goggles.

Senzorii de perimetru au fost si ei adaugati, fiind mai sigura, fara a mai fi nevoie sa folosim protectia pentru elice atunci cand pilotam drona in spatii inguste.

Controllerul va suporta si el modificari de design si greutate, trebuind sa incorporeze componentele de conectare. Totodata, culoarea nu mai este dark grey, ci light grey la fel ca si carcasa dronei.

DJI-MAVIC-MINI-2-CONTROLLER

Este doar o chestiune de timp pana cand vom afla data lansarii, cel mai probabil cu amanari, din cauza epidemiei de Coronavirus

Ce parere aveti despre noua drona DJI? Va asteptam pe grupul de Facebook dedicat DJI Mavic Mini sa comentam mai multe.

DJI MAvic mini
DJI MAvic mini

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...